Connect with us

Celebek

Bochkor Gábor részegen vallott szerelmet a magyar énekesnőnek

Bochkor Gábor csak most fedte fel a titkot, hogy szerelmet vallott Pásztor Annának.

Bochkor Gábor igazán mozgalmas életet tudhat magáénak, és az nem csupán a karrierjére, hanem a szerelmi kapcsolataira is igaz

. Sok női szívet tört már össze az évek során, de az övét sem kímélték. Amióta szakítottak Várkonyi Andreával, hatalmas érdeklődés övezi magánéletét, a műsorvezető azonban egy ideje féltve őrzi magánéletét a nyilvánosság előtt. 

Most azonban műsor közben véletlenül elszólta magát – vette észre a Bors. Bochkor Gábor műsorában Lovász Laci, Bárdosi Sanyi, Ábel Anita és Pásztor Anna vendégeskedett. A rádiós a műsor elején egy nem mindennapi titokról rántotta le a leplet. Szinte azonnal Pásztor Annának szegezte a kérdést, hogy emlékszik-e még arra, amikor ittasan szerelmes üzentet küldött neki? 

“Mikor írtam neked részegen szerelmes vallomást?” 

“Augusztus 20-án. Egyszer csak érkezett egy üzenet, hogy “Szeretlek, Anna!”. Bocsitól, mondom: húha. De miért, vagy hogyan?” 

– magyarázta az énekesnő, a műsorvezető pedig nagyon határozott magyarázatot adott. Ő ugyanis a kollégáival a Márti dalát hallgatta épp. “Meghatódtam a dalon. Kint ültünk a kertben és akkor írtam az Annának, hogy szeretem!” – mondta.

A csinos énekesnő 2020 végén 30 év után szakított gyermekei apjával, egy hónapja azonban elárulta, hogy két évvel ezelőtti szakítása után pár hónapja ismét rátalált a szerelem.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top