Connect with us

Sztori

Lincshangulat Szalántán:életfogytiglanit követelnek az életben maradt audis ámokfutóra a helyiek

Dani és Heni a helyszínen szörnyethaltak. A vétlen nagymama életéért küzdenek, őt azonnal megműtötték a kórházban, míg 11 éves unokájának kisebb agyrázkódása lett.

A helyiek között lincshangulat alakult ki az életben maradt audissal szemben.

Brutális baleset történt szombaton, május 4-én délután Szalánta mellett az 58-as főúton.
Egy hosszabb egyenes szakaszon egy Audi S5 és egy Mercedes-AMG GT versenyzett egymással, ám azzal nem számoltak, hogy nem csak ők közlekednek a szakaszon, hanem egy suzukis is.
Nem mellesleg a Bors információi szerint a Mercedesnek nem volt érvényes forgalmi engedélye. A „férfias játék” vége tragédia lett.

 

IMG_9352
Dani autója felismerhetetlenségig összetört Fotó: Laufer László (mediaworks)

Ketten szörnyethaltak a balesetben 

A Suzukit a 70 éves P. Tiborné vezette, aki indexelt, majd megkezdte a balra kanyarodást az egyik mellékútra. Azonban a versenyző fiatalok olyan sebességgel érkeztek, hogy pont telibe találták. Az audis elrántotta a kormányt és csak koccant a Suzukival, de a Mercedes egyenesen nekihajtott, majd elvesztette irányítását az autója felett és egy fának csapódott. A Suzuki eleje leszakadt az ütközés erejétől, a Mercedes pedig felismerhetetlenségig összetört, hátsó tengelye kiszakadt és több méterrel odébb a fűben landolt. Információink szerint Tiborné autója hátsó ülésén a 11 éves fiú unokája utazott, akit szerencsére a biztonsági öv megvédett annyira, hogy csak könnyebben sérült, neki agyrázkódása lett. Azonban

a nagymamát súlyos sérülésekkel vitték kórházba, őt azonnal megműtötték, ugyanis medence- és combcsonttörése van.

A Mercedesben ketten utaztak a 32 éves S. Dániel és a barátnője a 30 A. Henrietta, akik azonnal szörnyethaltak a helyszínen. 

Az unoka azért élte túl, mert be volt kötve Fotó: katasztrófavédelem 

Életfogytiglant kérnének a túlélő audisra

A baleset után a helyiek annyira felháborodtak a vétkes autósra, hogy többen életfogytiglani büntetést kérnének az életben maradt versenyző Audi sofőrjére.

– Nagyon felháborító az, ami történt! Egy újgazdag fiatal a haverjával azt képzelte, hogy profi autóversenyzők a sportautóikkal. Viszont arra már nem gondoltak, hogy mások életét is veszélyeztetik és tessék, meg is van a baj! Sokáig az a hír járta, hogy a nagymama életét vesztette, de kiderült, hogy életben van (cikkünk megjelenésekor), küzdenek érte, megműtötték – mondta indulatosan P. László egy helyi lakos, aki szerint, ha hátulról mennek a Suzukiba, akkor nagy valószínűséggel a kisgyermek is meghalt volna!

Én úgy gondolom, hogy az alap, hogy elveszik a túlélő audis jogosítványát, de azért, mert hárman is meghaltak, életfogytiglanit kérnék rá, de nem csak én.. Itt mindenki helyben mindenkitől ezt hallom! Remélem rendbe jön fizikailag és lelkileg is a nagymama és az unoka

 fogalmazott László.

Danit és Henit gyászolják a szeretteik

– Heni gyönyörű és tehetséges fodrász volt. Dani pedig MMA harcos és sportoló. Azok, akik ismerték tudják, hogy nagyon rendesek kedvesek és szerethetőek voltak. Nagyon rossz olvasni a rengeteg kommentet a baleset alatt:

„Dani megérdemelte, mert ennyivel száguldozott” 

A haverjának meg csak szerencséje volt, őt is utol éri a karma…

Az a borzasztó, hogy talán elkerülhető lett volna baj, ugyanis Dani épp árulta a Mercit 45 millióért az interneten. Talán, ha az nincs…ők még vannak. Nyugodjatok békében drága barátaim!

 nyilatkozta lapunknak Gábor, az elhunyt Dani ismerőse.

Természetesen a rendőrséget is megkerestük a balesettel kapcsolatosan, amint válaszaikat megkapjuk frissítjük vele a cikkünket.

A balesetről készült felkavaró képeket az alábbi fotóra kattintva tudod megnézni: 

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top