Connect with us

Sztori

Na most mindenki, aki bántja Stétz Danit, most jól figyeljen! Kiderült, hogy ki volt a hibás

Na most mindenki, aki bántja Stétz Danit, most jól figyeljen! Kiderült, hogy ki volt a hibás

Cikk: Tragikus baleset rávilágít a felelősségre és a figyelmeztetés fontosságára

1. Baleset részletei: A tragédia előzményei

A Pécsi rendőrkapitányság és a Bors beszámolója alapján egy szörnyű közlekedési baleset történt, amelyben egy Suzuki Ignis és két sportautó, egy Audi S5 és egy Mercedes-AMG GT érintett volt. A baleset akkor történt, amikor az Ignis sofőrje balra akart kanyarodni és a nagy sebességgel érkező sportautók közül az egyik telibe találta. Az ütközés következtében a Suzuki szinte teljesen szétroncsolódott, míg a Mercedes hátsó tengelye kiszakadt.

2. A baleset következményei: Súlyos sérülések és halálesetek
Ahogy a Magyar Nemzet is megírta, a pécsi rendőrkapitányság a rendőrség honlapján közölte, hogy a baranyai megyeszékhely irányába tartó jármű Szalántát elhagyva az előtte haladó tehergépkocsi előzésébe kezdett, letért az útról, a bal oldali árokba sodródott, és onnan visszacsapódva az úton állt meg.

A Bors beszámolója alapján a Sonline azt írta, a baleset amiatt történt, mert egy hosszabb egyenes szakaszon

egy Audi S5 és egy Mercedes-AMG GT versenyzett egymással, ám azzal nem számoltak, hogy nem csak ők közlekednek a szakaszon, hanem egy suzukis is.

A Suzuki Ignis sofőrje balra tervezett kanyarodni, kitette az indexét és megkezdte az irányváltást, viszont a sofőr nem vette észre, hogy autóját éppen nagy sebességgel előzik. Az első autó még félre tudta rántani a kormányt és megúszta egy koccanással, viszont a Mercedese telibe kapta a kanyarodó autót. Az ütközés erejét mutatja, hogy a Suzuki Ignis eleje leszakadt, az AMG pedig felismerhetetlenre tört, hátsó tengelye kiszakadt és a fűben landolt – írták.

Mint kiderült, a korábbi MMA-harcos, Eb-bronzérmes Stétz Dániel és barátnője haltak meg a fának csapódott autóban, esélyük sem volt a túlélésre. Az Ignisben utazó nagymamát és unokáját életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A nagymama is elhunyt sajnos.

Viszont egy animáció alapján, nem elsődlegesen Dani volt a hibás – természetesen hibás volt, hiszen 200 km/h sebességgel haladt azon az útszakaszon, ahol 90 km/h a megengedett sebesség. A nagymama nem látta, hogy jönnek mögötte, lehet hogy meg sem nézte, az audi kitakarta a suzukit.. Dani abban hibázott, hogy 200-al száguldott, de a balesetetet ne ő okozta.

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top