Connect with us

Celebek

Újabb csalásra derült fény.Egyre sötétebb dolgok derülnek ki Schadl Györgyről és családjáról

Újabb csalásra derült fény, most Schadl György felesége is érintett.

A Blikk információi szerint egy 450 millió forintra becsült péceli villát mindössze 38 millió forintért vásárolhatott meg valaki egy árverésen. Az ügyletet a letartóztatásban lévő Schadl György felesége, Scahdlné Baranyai Helga azzal fedezte, hogy egy évvel korábbi dátumot írt a dokumentumokra.

A csalásra azonban fényderült, ráadásul a kisemmizett korábbi tulajdonos az ügyben feljelentést tett a rendőrségen. A hivatalos iratokon ráadásul nemcsak a dátum hamis, hiszen több aláírás, pecsét és tanú is hiányzik. 

Ennek ellenére a hivatalok mégis végig vitték az eljárást, így arra lehet következtetni, hogy a csaló végrehajtóknak az államigazgatás különböző szintjein is voltak cinkosaik

 – írja a lap.

Korábban a Központi Nyomozó Főügyészség minden olyan iratot lefoglalt bizonyítékként, amihez a Gödöllői Járási Hivatal Földhivatal Osztályán köze volt Schadl György vagy Schadl-Baranyai Helga végrehajtói irodáinak. Most a nyomozók azt vizsgálják, hogy kik nyújtották be az új tulajdonosi bejegyzési kérelmeket a botrányosan alacsony végrehajtások során megszerzett ingatlanokra.

Azonban a folyamatban lévő eljárás érdekeire vonatkozó szabályok miatt a nyomozás jelenlegi állásáról nem adhatnak tájékoztatást. Amennyiben a hatóság előtt is bebizonyosodik a dátum meghamisítása, érvénytelenné válik a szerződés.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top