Connect with us

Celebek

Várkonyi Andrea őszintén vallott: a nővére halála kellett ahhoz, hogy véget vessen a Bochkorral való kapcsolatának

El kellett temetnem a családra vonatkozó illúzióimat is, de már nem maradhattam benne abban, ami rossz nekem. Nem vagyok áldozat típus, szeretek az életemmel magam rendelkezni, és nem szoktam másoktól várni, hogy megoldják a problémáimat. Túl kellett lennem rajta

– mondta a Best magazinnak a műsorvezető, aki nővére elvesztése után úgy érezte, olyan mélyre került, hogy véget vetett annak a 12 éve tartó kapcsolatának is, amiről mindaddig azt remélte, meg tudja menteni.

„Sosem döntöttem indulatból, elhamarkodottan, megfontolatlanul. Megvizsgáltam magam lecsillapodva, hogy mit és hogyan gondolok, és amikor már azt láttam, hogy Nórinak se jó, akkor határoztam el magam. És igen, én sem akartam feladni nagyon sokáig” – nyilatkozta a 45 éves televíziós, hozzátéve: baráti körében akadt olyan is, aki a már az elejétől fogva nem nézte jó szemmel Bochkorhoz fűződő kapcsolatát, amit Várkonyi csak „harcosként” jellemzett.


Várkonyi Andrea / Fotó: RAS-Archívum

A TV2 egykori híradósa és műsorvezetője év elején mondott fel a csatornánál, s azt követően pszichológusként kezdett dolgozni. Elmondása szerint szakemberként hiába segít másoknak megoldani a problémáikat, saját gyászmunkájához két terapeuta segítségét is igénybe kellett vennie.

„Nem tudsz magadon segíteni. Nem lehet rajta túl lenni. Megtanulsz a hiánnyal együtt élni és működni a mindennapokban, de a háttérben ott van, ami a mai napig a legváratlanabb pillanatokban előtör” – mesélte a Bestnek Várkonyi, aki 2018 tavaszán veszítette el 48 éves nővérét, akinek a halálát egy több évtizedes betegség előzte meg.

A műsorvezető a Life TV-n a Női Titkok Várkonyi Andinál című műsorában elmondta, minden nőnek szüksége van 5-7 olyan tulajdonságra, amiből a párkapcsolatai során nem enged. Saját elvárásai közül viszont csak egyet árult el a Bestnek:

„Vannak olyan nők, aki imádják az aranykalitkát, amiben nagyon törődnek velük, de meg van szabva, mit szabad és mit nem. Na, nálam ez nagyon nem működik. Ha én csak megneszelem, hogy valakiben igény van arra, hogy számon kérjen, hátsó szándékkal kérdezzen rá, hol voltam, kivel beszéltem, akkor világgá szaladok, hiába minden másban ő a legjobb” – jelentette ki Várkonyi, aki jelenleg úgy érzi, nem áll készen egy következő párkapcsolatra.

„A sebek még nem gyógyultak be, s ez egy új kapcsolatban be tud zavarni. Aztán lehet, hogy holnap szembe jön valaki, akivel menni fog.”

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...
Click to comment

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top