Connect with us

Sztori

Újabb sztárbalhé: Zámbó Krisztián keményen beszólt Lajcsinak és Pataky Attilának

Zámbó Krisztián bevallotta: nem tetszik neki, hogy az édesapja halála után kezdett el beszélni több híresség is.

Az énekes úgy érzi, Jimmy halála előtt senki sem mondott hasonlókat, mint most. Vallomásában külön kitért Pataky Attilára és Galambos Lajosra is, akiknek szintén nem érti a megnyilvánulásait.

Mindenki az ellenkezőjét mondja, miután az édesapám meghalt. Mindenki annyi mindent mond. Pataky Attila meg a Lajcsi is annyira elkezdte mondani… Nem értem, hogy akkor, amikor apukám élt, miért nem akkor beszéltek a fegyverről… Azért kíváncsi lennék rá… Biztos volt benne valami igazság, de apám nem dobálózott azzal a fegyverrel. Akárhogy is ez lett a végzete… De miért most? Mindenki akkora csipával mondja a dolgokat

– idézte Krisztián kifakadását a Ripost

„Nevetségesnek tartottam, hogy az otthonomban fegyvert fogjanak rám”

A 1998-as esetet az Edda frontembere a Borsnak mesélte el. Elmondása szerint Azon a napon Jimmyvel és Lagzi Lajcsival lépett fel Miskolcon Pataky, aki fellépésével zárni szerette volna az estét, ám a Király ezzel nem értett egyet. Szó szót követett és bizony előkerült egy fegyver.

„Láttam már fegyvert előtte, de őszintén megmondom, egy kicsit azért jéggé dermedt a szívem, amikor Jimmy rám fogta. Kérdeztem is tőle, hogy mit gondol, mit csinál és megmondtam neki, hogy aki kardot ránt, az kard által vész el. Ő meg csak folytatta, de a legszörnyűbb az egészben, hogyha most kérdeznék tőlem, nem tudom, hogy végül melyikünk zárta az aznapi koncertet. Ő vagy én” – mesélte az Edda frontembere a Borsnak.

Megmondtam neki az incidens és a koncert után, hogy remélem, tisztában van azzal, hogy ez most kettőnk életében ennyi volt, és nem több. Lemondtam arról, hogy barátok legyünk, mert mérhetetlenül nevetségesnek tartottam, hogy Miskolcon, az otthonomban fegyvert fogjon rám valaki. Nem volt közöttünk harag, de más utakat választottunk. Ő úgy érzem, egy kicsit túldimenzionálta magát. Tény, csodálatos hangja volt. Tény, nagyon szerették őt, nagyon sokan. Tudom, hogy engem egyébként még tisztelt is a maga módján. Csak valami félresiklott, de nem tudjuk, hogy micsoda, talán még ő sem.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top