Connect with us

Celebek

Ábel Anita megmutatta olasz szerelmét

Anita vőlegénye, Roberto szenvedélyes ember, élvezetből, szeretetből főz. Mindez átjön a nézők számára a főzős vi­deó­so­ro­za­tá­ban.

– Nagyon büszke vagyok a sikereire, de akkor is, amikor itthon főz valami mennyeit. Szeretem, ahogy főz, a gondolkodásmódját, ahogy a világot látja, ahogy az ételekről és az alapanyagokról beszél. Hasonlóan gondolkodunk a világról, az emberekről, a munkánkról, a családról, annak ellenére, hogy teljesen más közegben nőttünk fel. Ő ech­te olasz, sokkal nyitottabb a változásokra és a világra, gyorsan alkalmazkodik minden helyzethez. Én ehhez túl „kocka” vagyok. Viszont az évek múlását természetes folyamatnak veszem. Úgy gondolom, hogy a legtöbb nő a negyvenes éveiben találja meg önmagát. Akármit sugall a világ, most vagyunk abban az életkorban, amikor egy nő ereje teljében van! – kezdte Ábel Anita a hot! magazinnak.

Ábel Anita
Ábel Anita: „Együtt élünk, de nem élünk kritikával a másik felé” Fotó: archív

Ábel Anita: „Száztíz százalékkal akarunk teljesíteni”

Öt évvel ezelőtt, amikor megismerkedtek, Robertónak nem volt tévéje, ezért nem tudta, hogy Anitát Magyarországon mindenki ismeri, sikeres színésznő és televíziós műsorvezető.

Én otthon az ő párja vagyok. Büszke rám, eljön megnézni a színházban, a tévéműsorokban, de ettől függetlenül éljük az életünket, számára nem a karrierem az elsődleges szempont. Ő azért szeret, amilyen ember vagyok, és ez oda-vissza igaz. 

– A saját szakterületünkön mindketten száztíz százalékot akarunk teljesíteni. Ugyanakkor kérünk egymástól tanácsot, de nem szólunk bele egymás életébe. Együtt élünk, de nem élünk kritikával a másik felé.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top