Connect with us

Sztori

Szomorú bejelentést tett a 86 éves Pásztor Erzsi

Szomorú bejelentést tett Pásztor Erzsi

A Kossuth-díjas színésznő végleg abbahagyja a szinkronizálást, mint mondta, nem bírja már a tempót és hallása is nagyon megromlott. 

Pásztor Erzsi szomorú bejelentést tett: 86 évesen nem bírja már a tempót és a hallása sem az igazi, hallókészülékkel pedig nem akar dolgozni, így aztán abbahagyja a szinkronizálást. Bár a színésznő korábban arról vallott, hogy a 150 ezer forintos nyugdíja mellett muszáj dolgoznia, mert máshogy nem tud megélni, most mégis meghozta a nehéz döntést, és ezentúl már csak a színpadon játszik. 

„Úgy érzem, hogy nekem ez már sok. Délelőtt próbálok, este előadásom van. Most éppen ráértem, és egy régi kedves csapat hívott szinkronba. Elvállaltam. Kivételes eset, de vegyünk úgy, hogy ez meg sem történt” – mondta viccelődve a művésznő, aki nemrég az Aranytíz Kultúrház előadásáson jelentette be, hogy nem vállal már szinkronszerepeket többé.

Pásztor Erzsi a rengeteg mozifilm mellett olyan népszerű karaktereknek kölcsönözte a hangját, mint a Klinika Hildegard nővére, vagy a brit szárséf-cukrász Mary Berry. 

„A szinkronszerepek hozzátartoznak az életemhez, a rajongóim sokszor Mrs. Liptonnak hívnak. Vigyázok magamra, így maszkban járok, és a vonaton is megismerték a napokban a hangomat. Egy hölgy két székkel mögülem odajött autogramot kérni! Aztán már az egész vagon odajött” – mesélte a Blikknek.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top