Connect with us

Celebek

Kiderült, Nagy Melanie mennyi pénzt követelt G.w.M-től a válásuk után: „Minden, ami a nevemen volt adósság, az így maradt, azzal meg kell birkózni”

Rájár a rúd G.w.M exére, Nagy Melanie-ra, aki korábban 40 millió forintos hitelt vett fel az exével, amelynek a visszafizetése aztán a kisgyermekes anyukára maradt – árulta el Melanie az RTL Klub Reggeli műsorában. Azóta felröppentek olyan hírek, amelyek cáfolják, hogy nehéz körülmények között élne.

Ezeket látta már?

Mivel a rapper jelenleg a legnépszerűbb előadók közé tartozik Magyarországon, jogosan vetődik fel a kérdés, mennyi gyermektartást fizet volt feleségének. Egyesek azt gondolhatják, hiába maradt Nagy Melanie-ra a 40 milliós tartozás – és egyéb összegek törlesztése –, nem lehet olyan rossz helyzetben, mivel a celeb jócskán támogathatja a családját, mivel a koncertekből származó bevételekből erre bőven futja.

  • Az exfeleség a Reggeliben azt is kifejtette, nem tartja közvetlenül a kapcsolatot G.w.M-mel, de a láthatást természetesen nem tagadja meg tőle. Kulcsár Edina terhessége nem bántja, nem érdekli, most arra koncentrál, hogy a saját életét tegye rendbe. Olyan állást keres, amelyből a tartozásokat fedezni tudja, ami nem könnyű feladat, ám a házat, amelyben jelenleg laknak, még nem szeretné eladni.

Még márciusban írtuk meg, hogy Nagy Melanie kevesellte azt a gyerektartást, amelyet akkor fizetett neki G.w.M. A Blikket akkoriban megkereste a zenész egy másik ismerőse, aki szerint Márk ennél sokkal bőkezűbb lenne, mégsem sikerült megállapodniuk.

– Én úgy hallottam, amikor szakítottak, megállapodtak, hogy Márk fizeti a lakáshitel törlesztőrészletét, a lányuk óvodai költségeit, illetve ezen felül is adna pénzt a két kisgyerek után. Végül Melanie volt az, akinek ez nem felelt meg – magyarázta lapunknak G.w.M egyik közeli barátja.

G.w.M. ugyanakkor a TV2 Mokka című műsorában fakadt ki az üggyel kapcsolatban: – Felajánlottam, hogy próbáljunk privátban megegyezni. Erre konkrétan az volt a válasz, hogy majd az ügyvédek. Aztán az ügyvéd olyan levelet írt az én ügyvédemnek, hogy két vezérigazgató nem keres annyit szerintem.

A neve elhallgatását kérő családi barát azt is elmesélte, mit mondott neki G.w.M. azzal kapcsolatban, hogy a volt felesége mennyit követel tőle: – Azt mondta Márk, hogy a volt párja közel másfél millió forintot kér havonta tőle gyerek- és élettársi tartásdíj jogcímen, ami, lássuk be, hatalmas összeg – magyarázta akkoriban a forrás. Lapunk mindezek ellenére úgy tudta, nem ekkora összegről egyeztettek a volt házastársak, mivel a Melanie által kért támogatás nagyjából a fele volt annak, mint amiről G.w.M beszélhetett a barátjának, aki szerint az előadó nem csak anyagilag, de rendszeres bevásárlással is segíti gyermekei édesanyját.

A tavaszi viták után egy évvel ismét előkerült az ügy: Nagy Melanie azzal kapcsolatban adott interjút a Fókusznak, hogy G.w.M miként támogatja a gyermekeit. Itt számolt be arról, hogyan alakult a helyzetük, hogy végre pontot tegyen a pletykák végére.

Mint elárulta, aláírták a válási papírokat, letudták a dolgot. Ám a két gyerek mellett az adósság is rá maradt.

– Abszolút nem foglalkozom azzal, mi történik a másik oldalon, bármilyen hatással van az rám vagy a gyerekeimre – mondta Melanie a válással kapcsolatban még a Reggeliben, majd hozzátette: – Nem akarom azt kimondani, hogy bele lettem kényszerítve egy helyzetbe, és akkor az van, ami van. Egyszerűbb volt egy ponton azt mondani, mindegy, csak zárjuk le és haladjunk, élje mindenki a saját életét.

Az, hogy mi az ő véleménye, hogyan látja a helyzetet, eddig nem igazán derült ki. – Nem éppen úgy alakult, ahogy az számomra előnyös lett volna (…). Most, hogy már aláírtuk a szerződéseket, van egy helyzet, amivel szembe kell néznem. (…) Minden, ami a nevemen volt adósság, az így maradt, azzal meg kell birkózni – mesélte a tartozásokkal kapcsolatban.

Bár a pletykák szerint Melanie havi 1,5 milliót követelt a rappertől, most kiderült, mi az igazság, mennyi is jár neki a volt férje, Magyarország egyik leghíresebb rapperének bevételéből:

Azt nem tudom, honnan jött vagy ki erősítette meg, de annak a bizonyos összegnek a negyedét kaptam meg. Egyébként nem követeltem ilyen összeget.

Melanie több lábon akar állni, mert a gyermeknevelés nem kis költséggel jár. Talán a legnagyobb ezek közül az idegen nyelvű óvoda díja.

A kislányuk egy idegen nyelven oktató magánóvodába jár, aminek nyilván magasabb a költsége, mint az állami oktatásnak. Melanie számára fontos a jó oktatás és az idegennyelv-tanulás lehetősége a gyermekei jövője szempontjából.

– Nyilván másként tudnám beosztani az időmet, ha nem nehezedne ekkora nyomás és ennyi anyagi teher a vállamra, mert akkor nem kellene ezerfelé szakadni és ennyi munkát vállalni, de így sikerült megállapodni, úgyhogy ez van – mondta a kétgyermekes édesanya.

Blikk.hu

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top