Connect with us

Celebek

Azonnal hívni kellett az orvost, Köllő Babett és kislánya infúzióra került Balin a nyaralás alatt

Azonnal hívni kellett az orvost, Köllő Babett és kislánya infúzióra került Balin a nyaralás alatt

Bors információ szerint Köllő Babették számára nagyon rosszul sült el a kiruccanás Balira, ami eleinte álomnyaralásnak indult. Babett és kislánya egy baráti társasággal mentek, finom ételeket enni, gyönyörű helyekre ellátogatni, úszni és csak lazítani.

Aztán hirtelen rémálom lett a nyaralásból, alig hogy megérkeztek pár napra rá sorra kezdtek rosszul lenni. Babettet és kislányát sem kímélte a sors, infúziót és vénás injekciókat kaptak mind a ketten, nagy volt az ijedségA Sztárban sztár leszek! mestere lánya miatt is szörnyen aggódott, akit infúzióra kötöttek egy vírusfertőzés miatt.

– Egy hosszú és dolgos év után szerettünk volna pihenni egy kicsit, ezért a barátainkkal elutaztunk Balira, hogy ott köszöntsük az újév első napjait. Hát, elárulhatom, nem úgy alakult a szilveszteri buli, ahogy terveztük… Vélhetően egy ottani vírus az egész társaságot ledöntötte a lábáról. Felváltva lettünk rosszul: folyamatosan görcsölt a hasunk és 20 percenként rohantunk a mosdóba. A lányom miatt nagyon aggódtam, mert Milla is beteg lett és nagyon szenvedett. Annyira, hogy szó szerint könyörgött, hogy jöjjön az orvos és adjon neki infúziót, pedig tűfóbiás, retteg a tűtől. Én is nagyon megszenvedtem és teljesen legyengültem. Örökre az agyamba vésődött a kép, ahogy a lányommal egymás mellett fekszünk az ágyban és míg ő infúziót kap én vénásan kapom az injekciókat. Bár nagyon megviselt a betegség minket, az orvosi ellátás nagyon jó és gyors volt – mondta az édesanya, aki csak a lányát féltette, míg érte a férje aggódott. Főleg, miután annyira legyengült, hogy egy egyik pillanatról a másikra elvesztette az eszméletét.

El is ájult.

– Elájultam a fürdőszobában és nagyon bevertem a fejemet. Andris nagyon megijedt, mert csak egy nagy puffanást hallott, amit nem követett semmi, csak néma csend. Azonnal a segítségemre sietett, és utólag elmondta, hogy miután magamhoz tértem, csak azt kérdezgettem, hogy mi történt. Minden kiesett, de a fejem még később is nagyon fájt az ütéstől. Szerencsére Milla nem látott ájultan a fürdőszobában – emlékezett vissza a színésznő.

Köllő Babett azzal zárta sorait, hogy boldogan jöttek haza, és most egy ideig nem szeretnének nyaralni.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top