Connect with us

Sztori

Váratlan bejelentést tett a DIGI – Minden felhasználót érint

Az év kezdetével a DIGI előfizetői újabb okot találtak a filmszeretetük ünneplésére, hiszen a cég frissítette csatornaportfólióját, a Film Mania pedig mostantól otthonuk kényelméből élvezhető.

Azoknak, akik a filmek világában találják örömüket, ezek az új fejlesztések kiváló hírek, különös tekintettel arra, hogy a DIGI nemrégiben az RTL-el kötött megállapodás eredményeképpen két további filmes csatornát is felvett a kínálatába, a Moziklubot és a Sorozatklubot.

A Film Mania mostani kínálatában a francia örökzöld filmek dominálnak, beleértve olyan klasszikusokat, mint a Pofa be! és az Asterix az olimpián, mindkettő Gérard Depardieuvel. Emellett a csatorna bemutatja a James Bond sorozat francia változatát, a Fantomas filmeket, melyekben Louis de Funes és Jean Marais kettőse szórakoztatja a nézőket.

A Fantomas filmek, melyek leginkább az 50 fölötti korosztálynak lehetnek ismerősek, Magyarországon és a környező országokban hatalmas népszerűségnek örvendtek, és most lehetőség nyílik az új generációk számára is megismerni ezeket a humorral és kreativitással teli alkotásokat, amelyek meghatározták a 60-as évek európai filmkészítését.

A Film Mania januárban nemcsak francia vígjátékokkal, hanem háborús és dráma klasszikusokkal is várja a nézőket.

A kínálatban megtalálható lesz a Nagy Sándor, a hódító Colin Farrellel és Angelina Jolieval, a Katonák voltunk Mel Gibsonnal, valamint a Kurszk Colin Firthtel. A csatorna egész évben tervez további történelmi, kaland, vígjáték és akciófilmeket bemutatni, és a nézők hamarosan találkozhatnak a csatorna megújult külsőjével is.

A Film Mania előfizetői számára mindez nemcsak kiváló filmeket, hanem egyúttal egyre szélesebb csatornaválasztékot is jelent.

A DIGI, melynek előfizetői bázisa már most 3 millió feletti, az új fejlesztésekkel tovább növeli szórakoztatási lehetőségeit, és továbbra is az egyik vezető szereplőként jelenik meg a hazai televíziószolgáltatók között.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top