Connect with us

Sztori

Mindent bevallott Balogh Edina a Szabó Simonnal való kapcsolatáról: „Egy pár vagyunk!”

Tiszta vizet öntött a pohárba.

A Farm VIP után kelt szárnyra a szóbeszéd, miszerint elkezdődött valami Balogh Edina és Szabó Simon között. Sokan feltételezték, hogy valami elindult, hogy valós érzelmek látszottak a képernyőn, ám ezt eddig senki nem erősítette meg.

A pár a műsor forgatása alatt került közelebb egymáshoz. ám ekkor még csak barátok voltak. Ahogy teltek a napok, a hetek, Edina és Simon között egyre mélyült a barátság.

„Akkor még nem mesélhettem arról, hogy mi van köztünk, mert nem tudtam volna mit mondani. Magam sem tudtam, hogy mi is az, mert tényleg baráti kapcsolatról volt szó” – mondta Edina a Hot! magazinnak, hozzátéve, hogy bizonyos szempontból hasonló az élethelyzetük.

„Neki is egy kislánya és egy kisfia van, két-két évvel idősebbek, mint az enyémek, úgyhogy volt téma bőven. Neki és nekem is nagyon hiányoztak a gyerekeink, és ezek mindenképpen közelebb hoztak bennünket egymáshoz” – tette hozzá Edina, aki meglepve tapasztalta, hogy a kiesésekor rossz érzés kerítette hatalmába: egy barát távolabb került tőle.

„Továbbra is tartottuk a kapcsolatot, és én elindultam azon az úton, ami ki volt rajzolódva bennem a Farm VIP előtt is, vagyis a válásom útján. A mi kapcsolatunk Krisztiánnal (Edina volt férje, Som Krisztián – a szerk.) már nagyon régen zátonyra futott.”

„Jó érzés volt, hogy van egy olyan barátom, társam, akivel ezt is megbeszélhetem”– mondta.

A műsor után eleinte csak barátként találkoztak, aztán azon kapták magukat, hogy ezek a találkozók egyszer csak már másról szóltak.

„Nehéz megmondani pontosan azt a pillanatot, amikor rádöbbentem, hogy ez már más. A baráti beszélgetések átcsaptak más típusú beszélgetésekbe; éreztük, hogy több van köztünk, mint barátság. Az én életemben ez nagyon nagy dolog, mert Krisztiánnal tizenegy éven át az értékrendem szerint monogám kapcsolatban éltem, még csak nem is nézelődtem” – gondolkodott el Edina, aki sokáig nem jött rá, hogy az érzelmei többet mutatnak a barátságnál.

„Ahhoz el kellett indulnom a válás útján, végig kellett járnom, ami nem volt annyira könnyű. De hozzá kell tennem, hogy jóban vagyunk Krisztiánnal, és jól kezeljük a helyzetet. Lelkileg szabad voltam már.”

Hamarosan aztán már a színésznő is rájött, hogy fejlődött a kapcsolatuk Simonnal.

„Tudtam, hogy már nem egy barát, sokkal többet jelent nekem, és sokkal nagyobb igényem van rá, és neki is rám. Elkezdtünk randevúzni, talán így tudnám a legjobban kifejezni. És hogy most hol tartunk? Merész lenne kijelenteni, hogy tudom.”

„Egyelőre kezdeti, friss az egész mindkettőnk életében, ennél mélyebben nem is beszélnénk erről, mert nincs itt az ideje. De egy pár vagyunk, nem cáfolom. Ha azt tenném, nem mondanék igazat. Sokan kerülnek hasonló helyzetbe, és sokan meg is osztják velem. De ahhoz, hogy mi közös élményeket gyűjthessünk, és mi is szabadon megélhessük a kapcsolatunkat, az is fontos, hogy tisztázzam a helyzetünket.

Ez a legkorrektebb út; tartozom ennyivel, ha már valamilyen szinten eddig is betekintést engedtem az életembe. Nem könnyű beszélnem most arról, ami zajlik bennem, de bujkálni sem szeretnék. A legfontosabb emberek, a gyerekeim tudják, hogy Simon jelen van az életemben. A férjem is tudja, és mindketten előre tekintünk” – árulta el Edina.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top