Connect with us

Sztori

Pokoli helyzet volt – Zalatnay Cini futva hagyta el a színpadot!Itt a videó

Az énekesnő, Zalatnay Cini, aligha fogja elfelejteni azt a néhány nappal ezelőtti pécsi koncertjét, ahol végül, mintha csak egy film jelenete lett volna, futva távozott a helyszínről.

Zalatnay Sarolta már számos kihívással nézett szembe a színpadon és koncertjei után, de még napokkal az esemény után is izgalmat érez, amikor eszébe jut a pécsi esemény, ahol a helyzet teljesen reménytelennek tűnt.

Kezdetben az énekesnő rajongói türelmesen vártak arra, hogy aláírást szerezzenek tőle, de ahogy telt az idő, a helyzet és a tömeg egyre fokozottabb lett. Cini a Metropolnak adott interjújában mesélt erről az egyedülálló kalandról és a meneküléséről.

Már a buli alatt is felfokozott volt a hangulat

– Nagyon régen jártam már Pécsett és most egy majális nagyszínpadjára kaptam meghívást, ahol egy órán át énekeltem hatalmas tömeg előtt.

Öt-hatezer ember énekelte velem a dalokat és bevallom, engem is elvitt a hév, hiszen számomra ez a koncert nyitotta meg a szezont, így minden, de minden energiámat beleadtam a koncertbe. Talán ez a lendület ragadhatott át a tömegekre, és az utolsó nóta után meg is rohantak azok, akik egy közös képet vagy egy dedikálást szerettek volna kérni tőlem” — kezdte a lapnak Zalatnay Cini, aki kis túlzással, talán még most is Pécsen osztogatná az aláírását, ha a szervezők és a biztonsági szolgálat szakemberei nem lépnek közbe.

Hogy őszinte legyek, annyira élveztem a túláradó szeretet, hogy nekem

jó darabig le sem esett, hogy kezdenek elszabadulni az indulatok.

Egyszer csak azon kaptam magam, hogy körém gyűlt úgy nyolc-tíz biztonsági őr, akik elkezdtek engem kiterelni a színpad mögötti területre.

Közben hallottam, hogy a tömegben már viták és némi lökdösődés is kialakult, ezért döntöttek úgy, hogy egy óra után abba kell hagynom a dedikálást.

Szó szerint benne volt a pakliban, hogy verekedéssé fajulnak a dolgok. Tényleg világsztárnak érezhettem magam abban az egy órában, és végül a kimenekítésem is filmbe illő lett. Végül az autóhoz már futva érkeztünk meg és kövér gázzal lőtt ki a sofőr…

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top