Connect with us

Celebek

Nagyon keményen reagált Meggyes Dávid könnyeire exfelesége

Nagyon keményen reagált Meggyes Dávid könnyeire exfelesége

„Nem igaz”

A napokban elterjedt a hír: szakított Meggyes Dávid és Stana Alexandra. Ehhez képest a Dancing with the Stars döntője alatt a férfi végig ott drukkolt Alexandrának, ráadásul az édesanyja mellől.

De nem ez az egyetlen érthetetlen hír vele kapcsolatban. A Párharc egyik nemrégiben adásba került részében Dávid elsírta magát, amikor szóba került exfelesége, Horváth Gréta kisfia, Filip.

Majd magyarázatképpen elmondta, hogy a váláskor Gréta mellett el kellett engednie Filipet is, akit öt éven keresztül ő is nevelt. Ám ezt Gréta sem hagyta annyiban, egy interjúban igen élesen reagált minderre, mondván, ő nem tiltotta el Dávidot a gyerektől.

Horváth Gréta kitálalt Meggyes Dávidról / Fotó: TV2

HORVÁTH GRÉTA KITÁLALT MEGGYES DÁVIDRÓL / FOTÓ: TV2

– Miután kiderültek Dávid turpisságai – amiből a média csak egy apró szeletet látott és hallott –, egyetlen egyszer sem kereste a kisfiamat… Különben meg Filipnek van édesapja, aki példásan neveli őt, és akire mindig számíthattunk, és akivel a mai napig jó a kapcsolatunk… Köszönöm szépen, mi jól vagyunk, és Dávidnak nincs keresnivalója az életünkben – mondta az influenszer.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top