Connect with us

Sztori

Megjelent Berki Krisztián szelleme, nem is akárhol

Hajdú Péter állítja: a tavasszal elhunyt médiaszemélyiség szelleme jelent meg náluk. Teszi mindezt úgy, hogy sem ő, sem párja nem hisz az ilyen jelenségekben.

Egészen döbbenetes történetet osztott meg Hajdú Péter a Frizbi TV című most induló YouTube-csatorna első műsorában. Elárulta: miután Berki Krisztián elhunyt, különös jelenségre lettek figyelmesek párjával, Eszterrel a lakásukban.

Én nem hiszek a halottlátóknak, de pont Berki Krisztián halála után pár nappal otthon voltunk Eszterrel, és a tévé előtt elaludtunk, nyitva volt a teraszajtó. Egy csörömpölésre, fura zajra mindketten felébredtünk, egymást kérdeztük, hogy hallottad? Igen! Tíz perc múlva megint. Lementem, mert van alul egy gépház, gondoltam biztos ott valami. De van lenn egy kis konditerem-szerűségünk, van benne egy futópad meg egy kondigép. A kondigépet kilenc éve vettük, de sosem használtuk. Bementem a gépházba, ott volt valamilyen alapzúgás – idézi Hajdú vallomását a Blikk

A tévés, aki anno felfedezte Bekrit, ezt követően elmondta: valóban a kondigép zúgott, így megpróbálta kivenni belőle az elemet. Ekkor valamit észrevett a kijelzőn:

Mint ahogy a kvarcórában vannak a betűk, az volt kiírva, hogy Berki. 

Szóltam Eszternek, hogy jöjjön le, le is jött és felsikoltott, azt mondta, azonnal menjünk el innen. Mindezt úgy, hogy egyikünk sem hisz ebben – mesélte, hozzátéve: noha tényleg egyikőjük sem túlságosan nyitott az ilyen túlvilági, ezoterikus dolgok felé, azonnal hívtak egy szakembert, akiért Hajdú éjjel 11-kor el is autózott Nagykovácsiba, hogy az „elengedhesse” Berki szellemét.

Berki Krisztián szelleme

A médiaszemélyiség szelleme a beszámolók alapján nem csak Hajdúéknál jelent meg. A fiatalon és váratlanul elhunyt celeb állítólag Kiss Kató léleklátón keresztül üzent a családjának, nyáron pedig Berki Krisztián édesanyja mesélt arról: minden éjszaka ott áll a fia az ágyánál. Emellett özvegye, Mazsi is arról mesélt: néhai párja mintha ott lenne körülöttük, közös lányuk, a kis Emma pedig mintha látná is őt.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top