Connect with us

Celebek

Egyre rosszabb állapotban van Bereczki Zoltán, most kaptuk a szomorú hírt

Köztudott, hogy Bereczki Zoltánnak a színpad az élete, viszont most egy darabig nélkülöznie kell a fellépéseket az egészsége miatt. A színész gégegyulladásban szenved, így kénytelen volt lemondani a koncertjeit.

Most azonban a színházi előadását is lefújta a betegsége miatt.

Mint arról a Blikk is beszámolt korábban, Bereczki Zoltánnak le kellett mondania a szokásos karácsonyi, országos turnéját, mivel csúnyán megbetegedett. Tél elején kezdte fájlalni a torkát, viszont kiderült, hogy nem egy szimpla megfázásról van szó: komoly gégegyulladással küzd, ezért a színész énekelni sem tud.

“Az a rossz hír, hogy gégegyulladással küzdök. A beszédhangomon meg tudok szólalni, de ha megyek felfele, akkor elmegy” – nyilatkozta néhány napja, majd hozzátette, hogy jelenleg állandó orvosi ellenőrzés alatt áll.

Úgy tűnik, nem javul az állapota, ugyanis holnap este a Játékszínben adta volna elő az egyszemélyes darabját, a Dolgok, amikért érdemes élni címűt, viszont ezt is le kellett mondania.

‼️MŰSORVÁLTOZÁS‼️ Ezúton tájékoztatjuk közönségünket, hogy a december 18., vasárnap délután 3 órára meghirdetett Dolgok, amikért érdemes élni című előadásunk betegség miatt elmarad– értesítette a színház a jegyvásárlókat. Remélhetőleg minél hamarabb meggyógyul a művész úr, és nemsokára újra visszatérhet a színpadra!

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top