Connect with us

Celebek

Leesett a rajongók álla – Ő volt Schobert Norbi első felesége – Ilyen gyönyörű bomba menyasszony volt

Kevesen tudják, de Schobert Norbinak már volt egy felesége Rubint Réka előtt. Ezt a fitneszedző még huszonévesen árulta el.

A csinos hölgy akkor szenvedélyesen aerobikozott, együtt is tornáztak Norbival és egy hirtelen ötlet volt, hogy összeházasodjanak.

Nem tartott sokáig a frigy, és erről természetesen gyermekei édesanyja, Rubint Réka is tud.

A SuperTV2 műsorában azt is bevallotta, hogy igazából ő volt a bolond, mert túl hamar nősült, hogy a szülői háztól távol mielőbb önálló életet kezdhessen.

Az első házassága

– Egyrészt nagyon szerettem a lányt, meg kicsit úgy éreztem, hogy ezzel hamarabb felnőtté válok. Szerettem volna otthonról már kirepülni és elköltözni. Fiatal tiszt voltam, akkor avattak hadnagynak, kaptam egy parancsnoki állást, gondoltam, meg is nősülök – folytatta.

A hölgy szüleinek volt egy lakása, azt az újdonsült feleség kapta meg, így lett saját otthonuk. Aztán Norbi rádöbbent, ez nem az ő élete, ezt nem ő érte el.

Schobert Norbi azt is elárulta, hogy Rubint Réka is majdnem megházasodott, mielőtt ők találkoztak, gyűrűs menyasszony volt. Találkozásuk azonban mindent felülírt. Köztük olyan az összhang, mintha egymásnak születtek volna, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy azóta is boldog házasságban élnek, melyben három gyereket nevelnek.

Információink szerint Norbi és első felsége között ma már nincs napi kapcsolat, de tudnak egymásról, hogy kinek, hogyan alakult az élete.

A hölgy azóta nem dolgozik a fitnesz szakmában, de mindig is több lábon állt.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top