Connect with us

Celebek

Csutinak új barátnője van: barna szépség rabolta el a szívét

 A Blikk úgy tudja, az egyik vidéki városban élő titokzatos barna szépség korábban több szépségversenyen is feltűnt és került döntőbe.

– Nagyon szép párt alkotnak, a lány megtestesíti azt, amit Csuti keres egy nőben: okos, szép és sportos – tudtuk meg a pár egyik ismerősétől.

Kerestük Csutit, ám azt mondta, nem kíván bővebben nyilatkozni, minden bizonnyal azért, mert még csak néhány hete találkozgatnak. Hajdú Péternek azonban mesélt a kapcsolatról, sőt a Frizbi műsorvezetőjének képet is mutatott a hölgyről.

– Nem budapesti lány, fiatalabb nálam sokkal, 26 éves lesz. Nagyon tetszik, hogy tanul, hogy a diplomája után a mesterképzését csinálja – mesélte a műsor felvételén Csuti, aki azt is elárulta, hogyan ismerkedtek meg. – Az Instagramon „dobtam egy tüzet” az egyik fotójára és írtam is, erre ő is visszaírt valamit. Az első találkozás egy vacsora volt félúton kettőnk otthona között.

Csuti Hajdú kérdésére azt is elárulta, túl vannak már a kapcsolatuk első fázisán.

Ébredtünk már egymás mellett reggel, Bécsben is együtt voltunk a karácsonyi vásáron – mesélte az üzletember, aki elmondta, a karácsonyt még külön töltik a kedvesével, a szentestén pedig édesanyjával és gyermekeivel lesz.

Medox és Nina véleménye egyébként is fontos számára, bár új kedvesét még nem mutatta be nekik, azt tudja, ha nem fogadnál el őt, a kapcsolatnak sem lenne jövője.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top