Connect with us

Celebek

Szorcsik Viki Csutiról: nekem sokkal több kell egy férfitól, mint amit ő adni tudott

Állítása szerint a mai napig együtt lennének, ha minden máshogy alakul, ugyanis nagyon szerették egymást, remekül passzoltak.

Szorcsik Vikit a Sztárok a Páczban! című műsorban elsőként a Mischinger Péterrel való, Farm VIP-s konfliktusáról kérdezték, s itt le is szögezte, hogy nem fog elnézést kérni, ugyanis állítása szerint nem ő bántotta meg a férfit.

Nem tudok egy olyan embertől bocsánatot kérni, aki agresszíven viselkedett velem. Ő azt mondja, hogy én bullyingoltam őt, én azt gondolom, hogy ő bullyingol engem”

– fogalmazott.

Kiemelte, hogy a vita kezdetét nem rögzítették a kamerák, így a nézők és a kommentelők nem is tudják, hogyan kezdődött ez az egész. Mindemellett a békülésre is sor került az utolsó adásban, így fogalma sincs, az exatlonos miért hozza fel a témát 4 hónap után.

A színésznő szerint egy előre eltervezett lejárató kampány indult meg ellene, emellett kifejezetten sérelmezte, hogy Péter hazudozással vádolta meg őt, holott ő sosem tett ilyet, így a világ végéig is hajlandó elmenni, hogy bebizonyítsa az igazát – írta a 24.hu.

Intenzívebb kapcsolatot szeretett volna

Blikknek adott videós interjújában Szabó András Csutiról azt mondta, már a Farm VIP-ben is szimpatikusak voltak egymásnak, ám mivel tudta, hogy kapcsolata van, ezért nem akart közel kerülni hozzá, s az ismerkedést csak azután folytatták, hogy a férfi szakított az akkori párjával.

Állítása szerint a mai napig együtt lennének, ha minden máshogy alakul, ugyanis nagyon szerették egymást, remekül passzoltak, viszont a kommunikációt illetően „elmentek egymás mellett”, ráadásul túl kevés idő jutott egymásra, ami előbb-utóbb véget vet a dolgoknak.

„Én tök őszintén elmondom, hogy nekem sokkal több kell egy férfitól, mint amit ő adni tudott ebben a kapcsolatban. Nem érzelmileg. Neki szinte saját magára sincs ideje. Ő hozott egy csomagot, ugye neki van két közös gyermeke Kulcsár Edinával, van egy csomó olyan dolga, amibe nem fér bele egy párkapcsolat”

– fejtette ki.

Viki azt is elárulta, hogy ő kezdeményezte a szakítást, mert intenzívebb kapcsolatot szeretett volna, de túl sok volt neki Csuti „csomagja”, ezért inkább hátralépett. Viszont nem zárta le örökre azt, ami köztük volt, mivel nem tudhatja, mit hoz a jövő.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top