Connect with us

Celebek

Csuti nagyszülei brutális bűncselekmény áldozatai lettek

Az üzletembert egy hatalmas örökséggel akarták átverni a csalók, azonban Csuti átlátott a szitán. A nagyszülei azonban nem voltak annyira gyanakvók, mint ő, sajnos ők az unokázós csalók áldozatául estek. 

Lecsaptak a csalók Szabó Andrásra. Csuti elmesélte, levélben keresték meg a trükkös csalók, hogy közel hétmillió eurót, azaz nagyjából hárommilliárd forintot örökölt. 

„Egy tört magyarsággal íródott levelet kaptam egy bizonyos George Louistól. A levélben az állt, hogy az illető már korábban is keresett, mert egy azonos vezetéknevű illető, aki feltételezhetően a rokonom, hirtelen elhunyt, és gyermekek híján, én kapnám a mesés, közel hárommilliárd forintos örökséget” – mesélte a Blikknek a döbbenetes történetet az üzletember, aki több gyanús elemet is felfedezett a levél tartalmában.

Csuti elárulta, ő eleve szkeptikus, és először mindig leellenőrzi az e-mail címet, amelyről levelet kap. 

„Ez a g-mailes cím azonban nem tűnt túl megbízhatónak. Másrészt látszik, hogy ezt az e-mailt rajtam kívül másnak is elküldték, kvázi egy kör-e-mailről van szó. És persze ott volt a levélben, hogy 50-50 százalékban osztozzunk az örökségen, amihez csak az adataimat kellett volna megadnom. Ez számomra már rengeteg felkiáltójel, és mindenki nagyon figyeljen, mert a csalók pillanatok alatt megkaparinthatják az adatait” – figyelmeztetett Csuti, aki azt is elmondta, nagyon elővigyázatos, hiszen többször is próbálták már hasonló módon átverni.

Az üzletember hozzátette azt is, hogy sajnos a nagyszülei nem voltak ennyire gyanakvók, és korábban már az unokázós csalók áldozatául estek. 

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top