Connect with us

Celebek

Elképesztő felvétel jött, megmutatta titokzatos vőlegényét Vajna Tímea, de van itt még valami más is..

Nézd csak, hová teszi a kezét!

Vajna Timi nemrég osztott meg a rajongóival két igen intim képet. Vőlegényével kettesben búcsúztatták az óévet, kettesben szilvesztereztek.

Better 2023 for everyone ! 🙏🥹 #buek #myfiance” – olvasható Timi angol nyelvű bejegyzése, melyben egy jobb 2023-at kíván mindenkinek. Még két tagek is választott a szöveg mellé a szépség, méghozzá a #búékot és #azénvőlegényem-et, ez utóbbit angolul.

Megmutatta vőlegényét

Még két friss fotót is mutatott, amin a titokzatos férfivel pózol, aki elrabolta a szívét. Bár a vőlegénye az arcát inkább elfordította a kamerától. Az viszont látszik rajtuk, hogy mennyire egy hullámhosszon vannak, csak úgy ragyognak a boldogságtól. A rajongók pedig valami mást is észrevettek még a fotókon, pontosabban valaki a második fotót elnézve Timi keze miatt jegyezte meg gyorsan:

„Lehet àllapotos,azért fogjàk mindketten a hasàt” – írja.

„igen én is erre gondoltam” – kontrázott rá azonnal egy másik rajongó.

„dehogy. Csak a beigli… Ismerőseimnél is ez volt a helyzet..:)” – vélekedik egy harmadik.

„én sajnos úgy tudom, hogy a múlt héten veszítette el Timi a babáját 😞” – jött a szívfacsaró hozzászólás Timi egyik rajongójától.

Vajna Tímea közösségi oldalán eddig még nem reagált a hozzászólásokra. Sokan azonban nagyon szeretnék már boldognak látni Andy Vajna özvegyét, és szurkolnak neki, hogy mindene meglegyen, amire csak vágyik.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top