Connect with us

Sztori

Brutális baleset történt,rengeteg a sérült,, egy ember meghalt, 11 mentő szállt ki az esethez

A 36 éves moldáv sofőr kiszállt az autóból és elmenekült, a rendőrök a helyszíntől körülbelül egy kilométerre, 17 óra magasságában, eszméletlen állapotban találtak rá.

Lesodródott az útról és felborult egy migránsokat szállító személyautó hétfőn kora hajnalban Jászszentlászlónál, a balesetben egy ember meghalt, hét pedig megsérült – közölte honlapján a rendőrség.

A police.hu tájékoztatása szerint az autó a rendőrök többszöri jelzésének ellenére sem állt meg, nagy sebességgel haladt a főváros felé, amikor Táborfalvánál 15 óra előtt nem sokkal letért az útról és fának csapódott. Egy 24 éves török férfi meghalt, a többi utas – 21 és 19 éves török, 35 és 17 éves csecsen, 25 éves indiai és további egy ember – mind megsérült. A 36 éves moldáv sofőr kiszállt az autóból és elmenekült, a rendőrök a helyszíntől körülbelül egy kilométerre, 17 óra magasságában, eszméletlen állapotban találtak rá.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság embercsempészés bűntette és halálos közúti baleset okozása miatt büntetőeljárás keretében vizsgája a történtek összes körülményét. A helyszínre több településről összesen 11 mentőegység érkezett – tudta meg az rtl.hu.

Az embercsempészés bűntette alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top