Connect with us

Sztori

“Azelőtt nekem is volt házam, autók, gyerekek, család” – Teljesen tönkretette az alkohol a Séfek séfe sztárját

“Azelőtt nekem is volt házam, autók, gyerekek, család” – Teljesen tönkretette az alkohol a Séfek séfe sztárját

Ő maga sem titkolja, nagyok a problémák.

Mógor Attila, a Séfek Séfe egykori döntőse immár másodszor kért segítséget, hogy végleg felszámoljon a 30 éve tartó durva alkoholizmusával.

Jelenleg az Emberbarát Alapítvány szállóján él és igyekszik szabadulni a függőség poklából. Attila szerint rossz gyermekkora nagyban hozzájárul jelenlegi állapotához.

“Azelőtt nekem is volt házam, autók, gyerekek, család” – mesélte a séf, aki most harmadmagával él a lakóotthon egyik szobájában, ahol mindössze egy ágya és egy polcos szekrénye van.

“Talán én örököltem is géneket, édesapám ugyanis alkoholista volt” – vallotta be a Tények Plusz riportjában Mógor Attila.

Attila bevallotta a munkája miatt állandó megfelelési kényszer volt benne. Mindig úgy érezte, hogy maximálisan elvégzi a munkáját, de egy sorsdöntő napon rájött: a folyamatos részegség az egész életét tönkreteszi, ekkor pedig önként jelentkezett az Emberbarát Alapítványnál.

Séfek Séfe sztárja hónapok óta teljesen tiszta, hamarosan a végéhez ér a második programja. “Attila jó állapotban van, ő most a lakóotthonban él, és onnan jár ki dolgozni. Egy olyan munkahelyet sikerült kapnia, ahol csak 8 órában kell dolgozni és nem a kiszolgáló vendéglátóiparban. Ezek nagyon fontos dolgok, hiszen védeni kell, ha valaki egyszer krónikus beteg. Neki ugyanis nem szabad alkoholos környezetben lennie” – mondták el az alapítványnál.

 

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top