Connect with us

Celebek

Zámbó Jimmy testvére kiakadt A Király című sorozat miatt,úgy érezte, itt az ideje kitálalnia:

A Király című sorozat gyorsan elképesztő népszerűségre tett szert, hiszen a legendás Zámbó Jimmy életét dolgozza fel. Azonban akadnak olyanok is, akik annyira nincsenek elragadtatva az alkotástól, közéjük tartozik Zámbó Tihamér is.

A Zámbó Jimmy életéről készült tízrészes sorozat az énekes felemelkedését mutatja be, illetve jó pár konfliktusnak is szemtanúi lehetnek a nézők Jimmy múltjából. A széria visszarepít a rendszerváltás korszakába, amely sok nehézséget okozott az akkori zenésztársadalomnak.

A Király bátyja, Zámbó Tihamér viszont a sok pozitívum mellett rengeteg negatív véleményt is hallott, illetve kapott a sorozatot illetően, ezért úgy érezte, itt az ideje kitálalnia. Besokallt, mert szerinte most rengetegen készpénznek veszik a sorozatban látottakat, ami szerinte rossz fényben tüntetheti fel szeretett öccsét.

– Sajnos, elég sok negatívumot, megalázó és öcsém hitelét romboló véleményeket hallottam a filmről. Az emberek nem veszik tudomásul, hogy ez egy fikció, hazugságon alapuló kitalált film. Amiben semmi nem valós. Igen nehéz mindenkinek elmagyarázni, hogy egy fiatal hölgy írta a forgatókönyvet, aki semmit nem tudott az öcsémről. Hangsúlyozom, a szereplők karaktere és maga az egész film egy kitalált, fikció, és nem véletlen írják oda ,hogy hazugság. Remélem az öcsémet nem a fikciós film után ítélitek meg. Ő egész más ember, jó ember volt – olvasható a testvér Facebook-posztjában.

Tihamér azt is megemlítette, hogy ő csak egy részt látott az alkotásból, de ennyi elég is volt neki.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top