Connect with us

Celebek

Szomorú karácsony, eltitkolt milliók – Ezt mesélte most Berki Mazsi ismerőse

Berki Mazsi, úgy tűnik, pár nélkül tölti a karácsonyt, miután dúsgazdag partnerével is szakított.

Ha valaki megnézi Berki Mazsi Insta-oldalát, láthatja, hogy az özvegy gőzerővel készül a karácsonyra. Legalábbis a fotók szerint, amelyekkel hol egy csizmát reklámoz, hol nyugodt alvást ígérő termékcsomagot, vagy éppen kedvezményes vásárlást ígér.

A mosolygós fotók ellenére Mazsira minden bizonnyal élete talán legnehezebb karácsonya vár. Ugyanis a pletykák szerint az influenszer hetekkel ezelőtt szakított gazdag autókereskedő barátjával. Ha pedig ez igaz, akkor Mazsinak most valóban anyagi gondjai lehetnek, és rengeteget kell dolgoznia, hogy ki tudja fizetni a számláit. Ráadásul – bár az anyósa szerint kérte –, mégsem kapta meg azt a pár millió forintot, amit Krisztián a legnagyobb titokban az édesapjára bízott.

Lehet, hogy Mazsinak mostanában tényleg pénzügyi gondjai vannak, mert most senki nem segíti anyagilag – meséli Mazsi egyik ismerőse abból az edzőteremből, ahol az özvegy gyakran megfordul. – Pedig korábban rendre olyan párjai voltak, akik mindent megadtak neki. Az első férje például tejben-vajban fürösztötte.

Az a férfi is egy gazdag vállalkozó volt, és luxusautó-kereskedőként semmit nem sajnált Mazsitól. Óriási szerelem volt az övék, ahol egy hatmillió forintos, a Bazilikában tartott esküvő tette fel az i-re a pontot. Renáta luxuslakásban élt, luxusautóval járt, luxusnászútra utaztak.. Már a közös babát tervezték, amikor Mazsi elhagyta a férfit Berki Krisztiánért. A utolsó partnere is dúsgazdag, szintén autókereskedő volt. Viszont ismét Mazsi volt az, aki szakított – mondja az ismerős.

És valóban, Mazsi is arról mesélt a sajtónak, hogy a kis Emmát is azért kellett bölcsődébe adnia, mert sokat kell dolgoznia ahhoz, hogy a számláit és az adósságait ki tudja fizetni. Ugyanakkor volt anyósa szerint Mazsira semmiféle adósság nem maradt. Ugyanis Krisztián az édesapjára bízott egy nagyon tetemes összeget – miután titokban milliókat tett félre –, és az édesapja ebből kifizette fia Mazsival közös kölcsönét.

– A fiamnak nem volt semmiféle adóssága! Egyszerűen az volt, amit Mazsival együtt vettek fel a közös otthonukra! Ez olyan húszmillió forint lehetett. Krisztiánnak pluszban volt pénze, amit a volt férjemnek adott oda, és ő meg is őrizte neki. Mazsi is tudott erről a pénzről, kérte is, de, Feri nem adta oda neki, hanem ebből fizette ki az adósságukat. Így nem is értem, mit is kell annyit dolgoznia! Közös kölcsön volt, ezt Mazsinak kellett volna visszafizetnie. De nem baj, helyette ezt most megtette Krisztián édesapja, az utolsó fillérig rendezte a kintlevőségeket.

S hogy hova lett a pénz, amit közösen vettek fel? Krisztián édesanyjának erről is megvan a véleménye.

-Elszórakozták, és elutazták, de szerencsére Krisztiánnak volt annyi esze, hogy tett is félre. Na ebből fizette ki most az édesapja az adósságait. Tisztára mosta a fia becsületét, és ettől kezdve nincs helye a mellébeszélésnek sem!

Próbál valahogy megélni…

Mazsi hajdan cukrászként vitt sikerre egy vállalkozást, de ezt feladta, amikor összejött Krisztiánnal. Így most más területen próbálja ki magát: egy webshopot üzemeltet, amelyen sokféle terméket forgalmaz. Emellett baba-mama táborát is szeretné folytatni, influenszerként pedig különböző termékeket, szolgáltatásokat reklámoz.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top