Connect with us

Sztori

Az egész ország megdöbben azon ami kiderült most Magyar Péterről

Úgy fest, politikai ambíciók fűtik Varga Judit volt férjét, Magyar Pétert, aki mostanában azzal vált ismertté, hogy kemény kritikákat fogalmazott meg a kormányzattal kapcsolatban.

A legfrisebb információk szerint már pártalapításon dolgozik a Diákhitel Központ korábbi vezetője.
Pártalapításon dolgozik és már az idei európai parlamenti választáson is indulna Magyar Péter – értesült a 444.

A lap több különböző forrásra hivatkozva arról ír, hogy Varga Judit volt férje, aki mostanában azzal vált ismertté, hogy rendre kemény kritikákat fogalmaz meg a nyilvánosságban a jelenlegi kormányzattal szemben, már lázasan keresi a szövetségeseket egy új politikai formáció megalakításához.

A 444 értesülései szerint ehhez egy már meglévő, bejegyzett kis pártot is felhasználna, amellyel a közelgő EP-választáson is megmérettetné magát.

A lap szerint Magyar Péter leendő pártjába Simicska Lajos is beszállna finanszírozóként, Varga Judit volt férje ugyanakkor ezt tagadta a 444-nek adott válaszában. Mint írta: „Simicska Lajos nem keresett, vele soha nem beszéltem”.

AZT UGYANAKKOR NEM CÁFOLTA, HOGY EGY ÚJ PÁRT FELÉPÍTÉSÉN DOLGOZIK.

Varga Judit volt férjét mostanában sok kritika érte a kormánypárt oldaláról a jelenlegi hatalmat bíráló kijelentései miatt. Egyesek azt vetették a szemére, hogy Magyar Péter egy sértődött ember, akit frusztrált, hogy nem őt, hanem a feleségét kérték fel kormányzati szerepre, ezért szállt most bele a kormányba a kegyelmi botrány kirobbanásának ürügyén.

(Borítókép: Magyar Péter  2020. január 28-án. Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top