Connect with us

Sztori

Megszólalt a bőnyi iskolában megkéselt kislány édesanyja

Sokkot kaptam a hírre, hiszen a lányom egy csendes, szelíd kislány

– mondta a bőnyi megkéselt kislány édesanyja, írja a Magyar Nemzet. Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy hatodikos lány leszúrta az osztálytársát a Szent István Király Általános Iskolában, a Győrhöz közeli Bőnyben. A sérült kislányt mentőhelikopter szállította kórházba.

A gyerekek sokkos állapotban vannak, mindenkit hazaküldtek az iskolából. A gyerekeket csak a családtagjaik vihetik haza, akit nem tudnak elvinni, azok felügyeletet kapnak az iskolában.

A megkéselt kislány édesanyja a történtekkel kapcsolatban azt mondta:

Nem haragszom a szurkáló osztálytársára, számomra csak az a fontos, hogy a gyerekem életben maradjon. De van, amit nem értek. Mi vesz valakit arra, hogy kést vigyen az iskolába és halállistát írjon.

A fiam elmondása szerint Mirella és két unokatestvére neve is szerepelt. Hogy nevelték ezt a gyereket a szülei?

A Telex azt írja, információik szerint megműtötték és túl van az életveszélyen a hatodikos lány. A lapnak késelést elkövető kislány édesanyja azt mondta, gyermekének apjával jó ideje megromlott a kapcsolatuk, fel is jelentette a rendőrségen korábban, ahol eljárás indult.

A férfitől külön költöztek, ám hétvégén ismét úgy érezte, hogy megfenyegette őt a férfi, ezért múlt szombaton rendőrt hívott. Az édesanya szerint ez is szerepet játszhatott a kislány viselkedésében.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top