Connect with us

Sztori

Késes támadás történt egy dunántúli általános iskolában,rengeteg rendőr a helyszínen!

A bőnyi iskolában egy hatodikos osztálytársát szúrta le egy lány.

Az esettel kapcsolatban a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy ügyeletére április 29-én 8 óra 45 perckor érkezett bejelentés, miszerint a bőnyi Szent István Általános Iskolában egy fiatal lány megszúrta tanulótársát, aki súlyosan megsérült. A mentőszolgálat munkatársai a sérült lányt kórházba szállították.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság az esetet büntetőeljárás keretében vizsgálja, a helyszíni intézkedés jelenleg is tart – értesült a Kisalfold.hu.

A tudósítás szerint a gyerekekért bementek a szüleik, és a helyszínen rengeteg a rendőr. A gyerekeket csak a családtagjaik vihetik haza.

Az esettel kapcsolatban a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy ügyeletére április 29-én 8 óra 45 perckor érkezett bejelentés, miszerint a bőnyi Szent István Általános Iskolában egy fiatal lány megszúrta tanulótársát, aki súlyosan megsérült. A mentőszolgálat munkatársai a sérült lányt kórházba szállították. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság az esetet büntetőeljárás keretében vizsgálja, a helyszíni intézkedés jelenleg is tart – értesült a Kisalfold.hu.

A tudósítás szerint a gyerekekért bementek a szüleik, és a helyszínen rengeteg a rendőr. A gyerekeket csak a családtagjaik vihetik haza.

A Kisalfold.hu információi szerint a bőnyi általános iskolában reggel a szünetben leszúrta egy hatodikos osztálytársát egy lány. A sérült kislányt mentőhelikopter szállította kórházba. A gyerekek sokkos állapotban vannak, mindenkit hazaküldtek az iskolából.

 

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top