Connect with us

Celebek

Szorcsik Viki: Nekem nem volt elég, amit Csuti adni tudott

A páros a TV2 valóságshow-jában, a Farm VIP-ban ismerte meg egymást, a műsor forgatása után együtt is voltak, de a színésznő szakított Kulcsár Edina volt férjével. 

Mint ismert, Szorcsik Viki és  Csuti a Farm VIP forgatásán melegedtek össze, de a kamerák előtt még nem történt semmi. A színésznő szerint akár szerelemnek is lehet hívni, ami kialakult, de nem lett hosszabb kapcsolat belőle.

„Nekem sokkal több kell egy férfitól, mint amit ő adni tudott… nem érzelmileg. Neki szinte saját magára sincs ideje. Sok olyan dolga van, amibe nem fér bele egy párkapcsolat” – mondta a Jóban Rosszban egykori sztárja. „Nagyon szerettük egymást, tök jól passzoltunk egymáshoz. Ez engem nagyon felkavart és azt gondolom őt is” – tette hozzá. Szeinte a mai napig együtt lennének, de végül ő szakított, nem a férfi.

Csuti párkapcsolatban volt, amikor  elment a Farm VIP-ba, a barátnője, bizonyos Gina üzent is Szorcsiknak. „Ez nem az én szintem, nem szeretném kommentálni” – reagált erre. Szerinte egy erősen izolált környezetben zajlott a forgatás, ami felerősített minden érzelmet, benn még  nem tudta, hogy lehet-e bármi Csutival.

Szorcsik Viki akkor jött ki egy kapcsolatból, nem volt érzelmileg jó passzban, és Csuti is azt állította, nem jó a viszonya. A színésznő elmondta, hogy tisztességes embernek tartja magát, így közölte a férfival, hogy ha vége a műsornak és ő lezárja a párkapcsolatát, akkor lehet valami – de addig semmi.

Szorcsik Viki a Blikknek adott interjúban arról is beszélt, hogy nevetségesnek tartja Mischinger Péter vádjait. „Elsüllyednék szégyenemben, ha ilyen kisded játékba belemennék! Nem fogok bocsánatot kérni, én nem bántottam meg ezt az embert soha. Ez egy előre eltervezett lejáratókampány. Négy hónap után miért érzi úgy, hogy megsértettem. miért várt erre ennyi időt?” – kérdezte.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top