Connect with us

Celebek

Nagyon rossz hírek jöttek Erdélyi Mónikától! Drámai hír jött!

Elárverezik Erdélyi Mónika házát! Minden kiderült, ennyi a kikiáltási ár

Mint kiderült, Erdélyi Mónika érdi otthona árverés alatt van, 49,5 millió forintos kikiáltási áron – tudta meg a Blikk. A lap értesülései szerint a tévés viharos válását követő vagyonmegosztási per miatt került újra eladósorba a Pest megyei ingatlan, ám eddig – ahogy a korábbi években – nem sikerült vevőt találni rá.

Érdeklődtem a meghirdetett házzal kapcsolatban, amire emlékeztem a korábbi híradásokból, tudtam, hogy Erdélyi Mónikáé.

Azt az információt kaptam, hogy már korábban született egy bírósági döntés a vagyonmegosztás miatt, ám az ingatlant a tavaszig érvényben lévő moratórium miatt nem tudták elárverezni. 

A ház kikiáltási ára 49,5 millió, licitet pedig ötszázezer forintonként lehet tenni, így nem tudni, mi lesz a vége. Sajnos, belülről nem tudtam megnézni az ingatlant, mert a tulajdonos nem enged be senkit, így csak kívülről lehet megtekinteni – osztotta meg a Blikkel információit egyik olvasójuk.

A ház csendes környéken található, 180 négyzetméter alapterületű, és gyönyörű kertje van.

Hosszú évek munkájával csinosítgattat a tévés. Az árverezés mögött válása áll, mivel a közös vagyonról nem tudtak megegyezni.

A bíróság döntött az ügyben végül. A lap úgy tudja volt férje a ház értékének a felére plusz további készpénzre tart igényt, hiszen indoklása szerint albérletet kellett fizetnie, mivel ő költözött el az egykori közös otthonból.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top