Connect with us

Celebek

Megalázták Zámbó Jimmyt és édesanyját a róla készült filmben.Perel Zámbó Jimmy családja

Zámbó Marietta igencsak felháborodott a testvére életét feldolgozó Király című sorozaton: elmondása szerint édesanyja és Jimmy karakterét is méltatlan és megalázó módon ábrázolták. Úgy döntött, beperli a készítőket.

Marietta szerint a sorozat tele van olyan elemekkel, melyek cseppet sem tükrözik a valóságot. Állítása szerint nemrégiben elhunyt édesanyja röviddel a halála előtt látta saját karakterét, és igen rosszul érintette őt.

„Eddig nem szólaltam meg a sorozat kapcsán, mert le kellett nyugodnom. Maradjunk annyiban, hogy édesanyánk a halála előtt másfél nappal látta azt az epizódot, amiben az ő karaktere szerepelt és nagyon rosszul érintette az, amit látott. Teljesen tönkretették őt lelkileg.”

Édesanyánk világ életében úrinő volt és soha életében nem dohányzott és nem ette cuppogva a csirkelábat a levesből. Tisztességgel, becsülettel nevelt fel öt gyermeket, akiket mind kitaníttatott. Úgy ábrázolták, mintha valami lepusztult, senkiházi proli lett volna és ez abszurdum! Ezért pedig felelni fognak, erre megesküszöm!

Tisztában vagyok azzal, hogy nem a valóság ábrázolása volt a készítők célja, de az sem lehetett, hogy egy minden ízében tisztességes úrinőt úgy ábrázoljanak, ahogy ezt anyámmal tették. Személyiségi jogi pert indítok és nem csak édesanyám, de a magam és Jimmyke nevében is, hiszen engem is úgy mutatnak be, mintha valami elvetemült idióta lennék, a testvérem nimbuszát pedig egyenesen a sárba tiporják” ‒ fogalmazott Marietta, aki szerint az is sértő, hogy fivére hangját egyszer sem hallani a sorozatban.

„Az egy dolog, hogy az a fiú énekli a testvérem dalait, akit én és Árpi fedeztünk fel. De azt mégiscsak kikérem magamnak, hogy egy másodpercre sem csendül fel Jimmyke gyönyörű hangja a »róla« készült és a nevével eladott sorozatban” ‒ tette hozzá.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top