Connect with us

Celebek

Verekedésbe keveredett Szalai Ádám a pesti éjszakában, nyomoz a rendőrség

A magyar válogatott egykori csapatkapitánya, Szalai Ádám verekedésbe keveredett Budapesten néhány napja: állítólag megrugdosott egy másik fiatalembert, aki pedig egészen addig a példaképének tartotta őt. 

Az eset után a Blikk megkereste a focistát, aki azt mondta a lapnak, hogy több részeg fiatal is inzultálta a testvérét, ő csak az ő érdekében lépett közbe. A rendőrség nyomozást indított az ügyben. A Blikk azt a fiatalembert is megkereste, akit a focista állítólag megrugdosott. 

Bocsánat, bocsánat, nem akartam balhét, és elmondom, ahányszor akarod, csak hagyj minket elmenni. Így kérleltem Szalait, miután földre vitt a főváros közepén, a kedvenc szórakozóhelyemtől ötven méterre 

– fogalmazott a 21 éves Zsombor a december 29-én éjjel történtekkel kapcsolatban, aki szerint a konfliktus akkor kezdődött, amikor a buli után arra kérték Szalai Ádámot és az öccsét, hogy készítsenek róluk egy közös fotót. 

,,Azt mondta, hogy nem, ami miatt értetlenkedtem, mert semmi rosszat nem akartunk, és hát persze, akkor már túl voltunk néhány italon, úgyhogy visszakérdeztem, „miért nem, te f*szfej?” Valami ilyesmit mondtam neki, amit persze, nem kellett volna. Nem túl szépen, nyilvánvalóan” – részletezte az esetet Zsombor, aki szerint Szalai ezt meghallván hozzáfordult, és megkérdezte, hogy jól hallotta-e, amit az öccsére mondott. 

Ekkor derült ki számomra, hogy a focista testvérét szólítottam meg. Szalai odajött hozzám, majd elkezdett velem ordibálni. Azt üvöltötte, hogy én, egy senkiházi, hogy merek ilyet mondani az öccsének… És már rúgott is a talpával, ami a mellkasomon ért. A földre kerültem, és még akkor is belém rúgott 

– mondta a fiatalember. Zsombor elmondása szerint a focistát a testvére próbálta meg lefogni, neki meg a barátai segítettek felkelni a földről. ,,Közben az egyik barátom azt kérdezte Szalai Ádámtól, hogy te, aki egy példakép vagy, hogy tudsz ilyet csinálni? Mert ő tényleg az volt a számunkra, csodáltuk, ahogy a meccseken küzdött. De a történtek mindannyiunkat sokkoltak – mesélt tovább Zsombor az estéről, aki ugyan sajnálja a beszólást, de Szalai reakcióját egyáltalán nem érzi méltányosnak. 

A lap megkereste a focistát is, aki – mivel másképp emlékszik a történtekre – eléggé meglepődött a hallottakon.  

Megpróbálom a legrövidebben és a legőszintébben összefoglalni a történteket. Valójában az öcsémmel voltam egy találkozón, majd az elköszönésünk után azt láttam, hogy négy, nagyon részeg fiatal körbeveszi a testvéremet, az egyikük pedig olyasmit üvöltött az arcába, ami itt idézhetetlen lenne, de támadásra utalt. Jó néhány méternyi távolságból is úgy értékeltem, hogy meg akarják verni a testvéremet. Ezt természetesen nem hagyhattam, visszarohantam, majd egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert 

– emlékezett vissza a focista, aki határozottan tagadta, hogy belerúgott volna a földön fekvő Zsomborba. ,,Féltem a családtagjaimat, és minden körülmények között megvédem őket. Úgy tudom, szelfizni akartak a testvéremmel, amire ő nem volt hajlandó, ebből alakult ki a szóváltás. Amikor pedig négyen körbevették, ténylegesen fenyegetve érezte magát” – tette hozzá. 

A történtek miatt Zsombor feljelentést tett a XI. kerületi kapitányságon, onnan viszont az illetékesség miatt a belvárosiak viszik tovább az ügyet. 

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top