Connect with us

Celebek

Kitálalt a Nagy Ő szereplője, miután Árpa Attila dobta őt

Bogi szerint a Nagy Ő című műsor egy hatalmas önismereti út volt.

Ahogy arról írtunk, Timi nyerte el Árpa Attila szívét a TV2 Nagy Ő című műsorábanAz utolsó adásban még Bogi volt versenyben, ám a jóképű színész végül nem őt választotta párjának.

Egy fejezet végéhez érkeztünk. Hosszú eseménydús hetek állnak valamennyiünk mögött. Érzelmi hullámvasút, amire felszálltunk. Volt, hogy az örömtől, volt, hogy a szomorúságtól, csalódottságtól potyogtak a könnyeink. Egy biztos, őrült kalandot éltünk meg és csak a jóra emlékezünk vagy nem

 – fogalmazott az utolsó adás után Instagram-oldalán Bogi.

Bogi szerint a Nagy Ő című műsor egy hatalmas önismereti út volt Fotó: TV2

„Na de komolyra fordítva a szót, egy hatalmas önismereti út volt és hálás vagyok amiért részese lehettem ennek a tanulságos, olykor nehéz de túlnyomó többségben vidám, önfeledt boldog kalandnak amivel mindenképp gazdagodtam és sokat tanultam belőle. Rengeteg jó embert ismerhettem meg és a lányokon kívül gondolok most itt a stábra, akiknek borzasztó sok munkája volt abban, hogy megörökítsék a mi pillanatainkat. Egy szónak is száz a vége, szomorúságnak helye nincs, sőt hálával megyek tovább utamon. Azoknak AKIK az elmúlt hetekben és a mai este is velem voltak, szerettek, szurkoltak, és elhalmoztak szebbnél szebb üzenetekkel, akiknek nem kell bizonygatnom mennyire vagyok jó vagy mennyire sem, akik átlátnak a szűrőn azoknak hatalmas köszönet és ölelés, remélem egyszer viszonozni tudom Nektek amit én kaptam tőletek ismeretlenül is! Ti se változzatok meg, mert oly kevés az aki feltétel nélkül a jót zúdítja a másikra a sz*r helyett!” – tette hozzá.

Bors.hu

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top