Connect with us

Celebek

Az RTL műsorvezetőjét váratlanul menesztették: az adás után tudta meg az öltözőben

Lakatos Márk bevallotta, számítottak arra, hogy valakinek mennie kell a Reggeliből, de azt nem gondolta, hogy neki.

Az RTL november 24-én jelentette be, hogy Lakatos Márk távozik a Reggeli műsorvezetői gárdájából. 

csatorna közleményéből is kiderült, hogy nem a stylist döntött a búcsú mellett. A Fókuszban azt mondta, úgy fog visszatekinteni erre a négy és fél évre, mint élete nyugodt időszakára, ugyanakkor tudja, a reggeli műsor már nem tartogatott igazán nagy kihívásokat a számára.

Lakatos Márk búcsúja a Reggelitől

Arról, hogy hogyan élte meg a felmondást, és hogyan köszöntek el tőle, a Blikknek mesélt. Elárulta, arra fel voltak készülve, hogy valakinek mennie kell, hiszen érkezett a csapatba két új műsorvezető, Szabados Ági és Tihanyi Péter, de hogy ez úgy zajlik, ahogy, arra nem.

 Pont az után az adás után történt, amikor az éjjel-nappalos fiúval együtt vezettünk műsort. Számítottunk arra, hogy valaki menni fog, de meg kell hogy mondjam, én nem, már csak azért sem, mert néhány héttel előtte jött egy nagy lehetőségem, amikor Járai Máténak hál’ istennek elment a hangja, és gyakorlatilag egy egész műsort egyedül hoztam le.

ÚGY ÉREZTEM, EZ EGY JÓ BIZONYÍTÉKA ANNAK, HOGY A MŰSORVEZETŐK KÖZÜL AZ EGYIK LEGJOBB VAGYOK A REGGELIBEN.

– Ehhez képest derült égből a villámcsapás volt, amikor azt mondták a műsor végén az öltözőben, hogy „köszönjük szépen, akkor ennyi volt!”

Arról is beszélt, hogy a döntéssel kapcsolatban nincsen benne tüske, de intézhették volna szebben és kevésbé hirtelen módon is. 

– Szerintem lehetett volna négy és fél év után másképp is csinálni. Az volt a jó, hogy mivel nem kerültem magam alá, tudtam olyan erőt képviselni, amire reagált a ház is, és ebből sikerült egy olyan kompromisszumos, szép búcsút csinálni, amit, úgy gondolom, alanyi jogon is megérdemeltem volna. 

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top