Connect with us

Sztori

Kiszivárgott a terv, ez lehet Magyar Péter nagy dobása

Kiszivárgott a terv, ez lehet Magyar Péter nagy dobása

Miután Magyar Péter interjút adott a Telexnek, ismét felpörögtek a vele kapcsolatos hírek és Simicska Lajos neve és egy új párt is felmerült.

A legfrissebb információk szerint egyenesen azon dolgozik, hogy pártot alapítson. A 444.hu több, egymástól független forrásból is úgy tudja, hogy az elmúlt napokban Magyar azon dolgozott, hogy összehívjon egy kört, ami egy jövőbeli párt magja lehet.

Ezzel kapcsolatban több dolgot is leírtak:

Egyrészt állítólag Simicska Lajos is finanszírozója lehet annak a formációnak, amivel akár már az Európai Parlamenti választásokon is elindulna. (Ennek azt a részét, hogy a milliárdos üzletember beszállna, cáfolta a lapnak, azt állítva, hogy Simicska soha nem kereste meg)

Másrészt volt olyan forrásuk, aki arról számolt be, hogy Magyar Péter egy már bejegyzett pártot keres magának.

Harmadrészt arról is írtak, hogy már egyeztetés is volt ezzel kapcsolatban, sőt Varga Judit exférje már a belépésről győzködött némelyeket.

Magával a párt megalapítással azonban már nem volt elutasító, sőt, Magyar Péter szerint „mindenképp szükség van egy olyan friss erőre, amely képes kontrollálni a jelenlegi hatalmat. Ki tudja mozdítani az apátiából a jószándékú emberek millióit és képes a semmiből, egy új, más világot teremteni Magyarországon”.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top