Connect with us

Celebek

Hegyes Berci szívszorító üzenetben mondott köszönetet a csodaszép barátnőjének: „Nélküled nem tudtam volna végigcsinálni”

Hegyes Berci szívszorító üzenetben mondott köszönetet a barátnőjének: „Nélküled nem tudtam volna végigcsinálni”

– Most pedig szeretném kifejezni köszönetemet annak az embernek, aki a legnagyobb segítségem volt az egész évad alatt, Neked Fanni, amiért legnagyobb támaszom voltál az elmúlt 4 hónapban, mellettem voltál a legfáradtabb, legstresszesebb időszakban és mindig szerető, meleg otthonba térhettem haza hozzád. Bizonyos, hogy nélküled nem tudtam volna végig csinálni a műsort ilyen kiegyensúlyozottan, nagyon szeretlek! És nyilván az én frizuráim voltak legjobbak. Most pedig jöjjön az az időszak, ahol én leszek a Te támaszod! – olvasható a közösségi oldalán.

Szombaton véget ért a Dancing with the Stars, a győztes pedig nem más lett mint Csobot Adél és Hegyes Berci. Csobot Adél kedvese, Istenes Bence megható szavakkal gratulált gyermekei édesanyjának.

A táncosok egymás nyakába borulva zokogtak, és alig akarták elhinni, hogy az övék lett a legjobb táncosnak járó díj.

Nem találok szavakat, én még soha nem nyertem semmit”- mondta könnyes szemmel Adél, akinek győzelmét szerelme, Istenes Bence sem hagyta szó nélkül.

„Most már nem csak én tudom, hogy milyen csodás ember vagy és mekkora tehetség, hanem az egész ország! Megérdemelted a győzelmet és azt is, ami ezután vár rád. Mondjuk azért örülök, hogy 4 hónap után végre hazajössz, meg fogsz lepődni mekkorát nőttek a fiúk”– írta posztjában a kétgyermekes édesapa.

nézők szavazatai alapján Pap Dorci és Baranya Dávid lettek a harmadikok a TV2 táncos műsorában.

Csobot Adél és Hegyes Berci nyerték a Dancing with the Stars harmadik évadát

Ez volt életem legfantasztikusabb kalandja” – mondta Csobot Adél, miután megnyerte a Dancing with the Starst.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top