Connect with us

Celebek

Zámbó Krisztián sírva nyilatkozott:Nem fia mellett helyezik örök nyugalomra Zámbó Jimmy édesanyját

Utolsó beszélgetésüket is elmesélte Krisztián.

A tegnapi napon 96 éves korában elhunyt Anna néniZámbó Jimmy édesanyja. Zámbó Krisztián a Borsnak adott interjújában elmondta, teljesen összetörte nagymamája halálhíre, és arról is szót ejtett, milyen búcsúztatót tervez a család. 

Három, talán négy nappal ezelőtt hívtam őt fel, és csak most kezdem megérteni, hogy mit is jelentettek az utolsó, hozzám intézett szavai. Tulajdonképpen elbúcsúzott, de én akkor elhessegettem ezt a gondolatot és megígértem neki, hogy a napokban meglátogatjuk őt Zsuzsikával.

Éppen mára terveztük, hogy felugrunk… Szerdán éppen aludtam, amikor a kedvesem felébresztett, és elmondta, hogy a mamájom nincs többé. Nem hittem el, és tulajdonképpen még most sem – mondta könnyeivel küzdve a zenész. – Tudom, sokan felteszik most a kérdést, hogy “mamájom” vajon apu mellett nyugszik-e majd. Nos, azt egyelőre nem szeretném elmondani, hogy pontosan hol búcsúzunk majd el tőle, mert a családdal közösen döntjük majd el, hogy nyilvános lesz-e temetése, de annyit mondhatok, hogy nem Csepelen lesz a nyughelye. A férje mellett szeretett volna örök békére lelni, és természetesen a család teljesíti az akaratát. Mariettával már beszéltünk erről pár szót, és azt kérte, hogy énekeljem majd el azt a dalt, amit aputól a legjobban szeretett. Ez pedig a Nézz le rám, ó Istenem.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top