Connect with us

Sztori

Fotó buktatta le őket: együtt van Krausz Gábor és Mikes Anna?

A táncos és a séf kapcsolata hetek óta téma az interneten.

Blikk arról cikkezik, hogy Mikes Anna az Instagramon 24 óráig elérhető történetében előbb egy autópályáról, majd a bécsi Intercontinental közismert bárjából, az Intermezzóból videózott.

A lap rögtön összekötötte a szálakat Krausz Gáborral, akit új munkája éppen egy ausztriai szállodalánchoz köt.

Dancing with the Stars győztes párosa között a műsor alatt is működött a kémia, melyről ők maguk is beszéltek, ám, hogy ennél is tovább megy-e a kapcsolat, az nem derült még ki.

„A múltbeli kudarcaik miatt óvatosak, és most elsősorban az a céljuk, hogy a műsor után, visszatérve a mindennapokba, maguk is rájöjjenek, vajon így is működik-e ez a kapcsolat. Mind a ketten érzelmileg sérülékeny állapotban kezdték a táncos versenyt, hiszen nem csak Gábor volt lelkileg mélyponton, amikor elkezdtek közösen dolgozni, de partnernője is, miután Anna is éppen túl volt egy nehéz szakításon.

A közös munka és a hamar kialakult barátság az első pillanattól kezdve gyógyította mindkettejük lelkét, majd ahogy teltek a hetek, egyre közelebb kerültek egymáshoz” – árulta el a lapnak Krausz Gábor egyik közeli ismerőse. Állítólag klasszikus randizgatásba kezdtek, ám egyelőre még maguk sem tudják, merre halad a kapcsolatuk.

@mikesannams csak nem Krauszom mellett utazik valahová? 🥰🥰😍 (ha jól emlékszem van neki egy fehér Jeep-je)
byu/Radiant_Sea8606 intalk_hunfluencers

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top