Connect with us

Celebek

Ezek a férfiak ugrottak össze Marsi Anikóért

Ma már felelősségteljes családapák

Rohan az idő, jövőre 50 éves lesz Papp Gergő, aki nagyon színes és izgalmas életet élt. Ma már mosolyogva emlékszik vissza arra, hogy együtt voltak Marsi Anikóval. Kevesen tudják, hogy meg is küzdött érte, nem is akárkivel.

Batiz András már hosszú évek óta nincs képernyőn, de máig nem felejtették el a nézők az egykori Fókuszos műsorvezetőket. Arra azonban már kevesen emlékeznek, hogy a jóképű, szemüveges srác is teljesen odavolt Marsi Anikóért. Hosszú évekig egy párt is alkottak. Majd a tévés csapatba bekerült Papp Gergő is, akinek sikerült meghódítani a körberajongott szőkeséget.

A szerelmesek együtt is laktak egy ideig, és kapcsolatukat nagyon óvták, sokáig csak a kollégáik tudtak arról, hogy ők ketten egy pár. Idővel azonban Gergő beszélt szenvedélyes kapcsolatukról és arról, hogy fiatalon a szerelem megbolondította.

Egy hajnalban összetalálkozott Batizzal, aki nehezen viselte, hogy Anikó őt választotta, a szóváltás verekedésig fajult. Kukák között bunyóztak az akkor huszonéves srácok. Ma már mindketten felelősségteljes családapák.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top