Connect with us

Sztori

ENNEK A 4 CSILLAGJEGYNEK NAGY PÉNZ ÜTI A MARKÁT MÉG FEBRUÁR ELŐTT

ENNEK A 4 CSILLAGJEGYNEK NAGY PÉNZ ÜTI A MARKÁT MÉG FEBRUÁR ELŐTT

Van, hogy a pénz azért érkezik az emberekhez, mert olyanba fektetnek energiát, amivel szeretettel foglalkoznak. A munka gyümölcse tehát idővel beérik. Ez a három csillagjegy viszont még február előtt hozzájut a megérdemelt pénzéhez.

Még február előtt beérik néhány csillagjegynek az a gyümölcs, amiért már korábban rengeteget tettek. Ez bizony a bankszámlán vagy éppen a pénztárcában is megmutatja jeleit. Te is a szerencsések közé tartozol?

Kos

Ha sikerül januárban fegyelmezned magad és türelmesnek lenni, akkor magadnak szerzel vele szebb napokat. De ha még február előtt jókor hozol meg döntéseket, akkor tényleg nagyot kaszálhatsz! Most itt az ideje, hogy tiszta fejjel gondolkodj az elkövetkezendő időszakban, és akkor lesz mit ünnepelned. Tele vagy tettvággyal, ami nagyon jót jelent, csak ne kapkodj és a munkád gyümölcsöző lesz.

Mérleg

Egy kis türelemre van szükséged, de január 21. után, vagyis a Plútó jegyváltását követően lendületet kap minden eddigi beragadt ügyed. Így a pénzáramlás is elindul az életedben, még február előtt pénz üti a markod. Most viszont most még felesleges azon agyalnod, mi az, ami majd bejön. Elég ha tudod, hogy már csak pár éjszakát kell aludnod ahhoz, hogy végre szerencsésen megérkezzenek az összegek a bankszámládra.

Vízöntő

Az elmúlt hónapokban már energiát tettél be olyan ügyekbe, melyekben a szíved is benne van. Egyszerűen csak teszed a dolgod és ennek meg is lesz a gyümölcse. Apró jeleit már érzed, de amint a Plútó belép a jegyedbe, szárnyra kapnak ezek a kis kezdeményezések, és egyre több pénz üti a markodat. Kitartás, és tudd, jó helyre teszel figyelmet, ez egy igazán jó út, élvezd ki az örömeit.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top