Connect with us

Sztori

Drámai hír jött a palotából – óriási a baj, mindenkit riasztottak

Nagy bajban a királyi család. Hackerek lopták el Károly király és a családja orvosi adatait a VII. Edvárd Király Kórház rendszeréből. Kiderült, hogy a támadók bitcoint kérnek az adatokért cserébe 300 ezer font értékben.

A hackerek hozzájutottak Katalin hercegné adataihoz is. A rendőrség már nyomoz az ügyben. Az is kiderült, hogy ugyanaz a hackerbanda követte el a támadást, akik a Brit Könyvtárat is célba vették korábban.

A hatóságoknak aggodalomra ad okot, hogy elképzelhetőleg a hackerek nem fogják törölni az adatokat azután sem, ha megkapták a bitcoint, valamint közben a kórház is külön vizsgálatba kezdett.

A VII. Edvárd Király Kórházban Fülöp herceg közel egy hónapot töltött a halála előtt 2021-ben. Katalin hercegné pedig 2012-ben került be az intézménybe rosszullét miatt, amikor az első gyermekével, György herceggel volt várandós.Abból az ügyből nagy botrány is lett, ugyanis két ausztrál rádiós DJ álhívást kezdeményezett, és orvosi magáninformációkat szereztek Kate Middletonról, amelyeket később nyilvánosságra hoztak. A kórház vezetőinek pedig bocsánatot kellett kérniük. Az ápolónő, aki akaratlanul is felvette a hívást, később öngyilkosságot követett el a csínytevés miatt.

(Daily Mail)

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top