Connect with us

Sztori

Csősz Bogi volt párja az az Vajtó Lajos kipakolt az exéről

A Feleségek luxuskivitelben című műsorban mutatja be Csősz, hogy milyen elképesztő gazdagságban él török férjnek köszönhetően. Kapott már a kitárulkozásért és a luxus iránti rajongásáért hideget-meleget. Most pedig Vajtó Lajos – aki jelenleg Fésűs Nelly férje – vallott egykori párjáról.

A férfi a Best magazinnak mesélt arról, hogy Boginál kedvesebb és kitartóbb nővel még nem találkozott korábban. Szerinte a határon túlról érkező Bogi nagyon komolyan dolgozott, hogy kiépítse saját egzisztenciáját.

Az exét érintő kritikákról így beszélt Vajtó:

Nagyon melegszívű, valóban jólelkű teremtés, elképzelhetetlen, hogy az érdekek motiválják, sose ment volna hozzá emiatt egy gazdag emberhez. A kapcsolata kiegyensúlyozott, valóságos, nagyon szeretik egymást a férjével.

Milliárdos üzletemberhez ment hozzá Csősz Bogi, luxuséletét pedig nem szégyelli. A Feleségek luxuskivitelben című műsorban mutatja be, milyen villában tölti mindennapjait, ahol személyzet lesi a kívánságait. Kapott is ezért hideget-meleget a színésznő, volt párja pedig elárulta, milyen is valójába Bogi. Vajtó Lajos – aki jelenleg Fésűs Nelly férje – egy évig volt együtt Bogival, de azóta is tartják a kapcsolatot.

A sármos üzletember ismert szépségek szerelme volt.

A sármos üzletember ma már Fésűs Nelly férje, ám előtte jó néhány szebbnél szebb híresség fejét elcsavarta. A nők ugyanis mindig bomlottak Vajtó Lajos után. A sokáig a Gundel-ház igazgatójaként dolgozó Vajtó tizenkét éven át az ismert bűvész, Ungár Anikó párja volt.

Az ismert modell, üzletasszony Sütő Enikő is egy párt alkotott Vajtó Lajossal.

Ráadásul Sütő Enikő, és Ungár Anikó híresen nagy barátnők.

A Luxusfeleségekben ismertté vált Csősz Bogival is intim kapcsolatban volt, sőt a mai napig beszélnek egymással,  kifejezetten jó a viszonyuk.

Bogi még a török milliárdossal, Burak Taluval  kötött esküvőjére is meghívta Vajtót, ám azon elfoglaltsága miatt nem tudott ott lenni.

Vajtó Lajos egy valóban titkos esküvőn vette el Fésüs Nellyt – és nem kis meglepetésre az egyik tanú Sütő Enikő volt.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top