Connect with us

Sztori

Árpa Attila lerántotta a leplet: „Össze sem jöttünk” – videó

A Nagy Ő elképesztő sikerrel futott a TV2 csatornán, ám Árpa Attila és a győztes Nyergesi Tímea között hamar véget ért a románc.

Árpa Attila közel három hét után hozta meg a végső döntést A Nagy Ő című műsorban, és Tímeát vitte magával nyaralni. A szőke szépséggel ugyan megvolt közöttük a kémia, de érezték, hogy a kapcsolatuk ennek ellenére nem lesz hosszú életű. Árpa Attila most először beszélt a műsor alatt és után történtekről.

 Nem kellett szakítanunk, mert mi össze sem jöttünk. Tévéműsor, de próbál hiteles lenni. Timivel és a TV2-vel azt mondtuk, hogy értelmesebb, hogy elmondjuk, hogy ez egy műsor volt, egy szappanopera, aminek lett egy vége. A mi kapcsolatunk is ott ért véget. Nem találtam meg a nagy szerelmet ebben a műsorban. Attól lesz hiteles ez a műsor, hogy mi ezt kerek perec kimondjuk, és nem kezdünk el kitalálni dolgokat, hogy összejöttünk, de már azóta szakítottunk.

Ettől függetlenül maga a próbálkozás őszinte volt. Volt bennem egy remény, egy kíváncsiság, hogy találok valakit. Ez nem egy előre megírt műsor volt. Megadtuk az esélyét, hogy ebből lesz valami – fejtette ki az Argo rendezője.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top