Connect with us

Sztori

Végzetes balesettel indult 2024 második napja

Elgázolt egy embert a vonat Győrszabadhegy közelében – közölte kedd reggel a MÁV.

A helyszínelés ideje alatt Győr és Győrszabadhegy között nem közlekedhetnek a vonatok, az utasokat pótlóbuszok szállítják, amelyek Győr-Gyárváros érintése nélkül közlekednek – írta honlapján a vasúttársaság.

Friss hír még a vonatközlekedéssel kapcsolatban, hogy újév napján késő délutánra sikerült beemelni és elszállítani az utolsó, Nagymarosnál kisiklott tartálykocsit is, így kedden hajnali négy órakor egy vágányon, villamosvontatással megindulhat a vonatforgalom – közölte a Mávinform hétfőn az MTI-vel.

Kezd helyreállni a közlekedés

Azt írták: a daruzást és az utómunkálatokat követően a MÁV szakemberei az egyik sínpáron megkezdték a vágányszabályozást, és visszaépítik a kocsik emelése, elszállítása miatt elbontott, félrehúzott felsővezetékeket is.

Jelezték: kedd hajnaltól az S70-es vonatok továbbra is menetrend szerint közlekednek a Nyugati pályaudvar és Vác között, a szobi Z70-es, G70-es vonatok pedig ismét a teljes útvonalukon járnak. A nemzetközi szerelvények, azaz a Metropolitan EuroCityk, a Báthory és a Hungária EuroCityk, valamint a Metropol EuroNightok a Nyugati pályaudvar és Szob között a menetrend szerinti teljes útvonalukon közlekednek.

Halálra gázoltak egy gyalogost  a 8-as főúton Veszprémnél – közölte a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Bartók Judit elmondta: a baleset a főút 47-es kilométerszelvényében történt, ahol egy autó egy sötét ruházatban az úttesten gyalogló nőt ütött el.

A középkorú nő a helyszínen életét vesztette, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja – tette hozzá.
Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top