Connect with us

Sztori

Tegnap majálison voltam a családdal, és csak jól szerettük volna érezni magunkat.. Nem sikerült.. Köpni nyelni nem tudok a történtek után:

Azért mindennek van egy határa.. Kimentünk a majálisra a jó időben, mikor megláttam mennyibe kerül egy sajtos-tejfölös lángos köpni-nyelni nem tudtam!

3 sajtos-tejfölös lángos, és három limonádé összesen 8400 forint! Szerda május 1., tehát majális, Városliget, szép idő. Meg tömeg.

Ezért olvasónk ma ment ki a kislányával és egy másik családdal, hogy egy kis hamisítatlan, ligeti majálishangulatot szívjanak magukba.De legalább a gyerekek jól érezték magukat.. a játszótér, amit a Ligetben építettek, tényleg fantasztikus, igazi, európai színvonalú, és a Liget is nagyon hangulatos – mesélte Anikó.

Május első hétvégéjérre tekintettel több helyszínen is különböző bódékban árusok, vurstlisok települtek ki a Városligetbe. Nos, ott már azért látszott, mire készüljünk a nyáron, ha Balcsira megyünk, vagy valami más, felkapottabb helyre nyaralni – folytatta az anyuka, aki egy rövid árlistát küldött szerkesztőségünknek. A játszótér mellett az árak is elég európaiak, nyugat-európaiak voltak a szerdai forgatagban: Sajtos-tejfölös lángos 1800 forint, Vattacukor 1000 forint, Jégkása 2000/3 deci – itt mondjuk, lehet, hogy átvertek, mert ár nem volt kiírva, de két pohár jégkásáért 4000 forintot fizettünk..

Hirtelen nem is tudtam, hogy át vagyok-e vágva, vagy csak nem szoktam meg a válság-árakat – magyarázta az édesanya, hozzátéve, hogy vissza is kérdezett, hogy mennyi, és mondta az árus, hogy ennyi, balhézni meg nem volt kedve a gyerek miatt… Csirkés lepény némi zöldséggel: 3500 forint. Öt műanyag kiskacsa kihorgászása nyereményért: 1500 forint. Három dobás a célbadobós vurstliban: 1500 forint.

A nyeremény spinner azonnal szétesett atomjaira, de legalább kicserélték, kapott a gyerek helyette valami kilövős kis játékot. Dodzsem: 1000 forint/ igen rövid menet Csavart fagyi: kicsi 300, nagy 600, – Ez az egy, ami megérte, mert máshol is annyi körülbelül. Limonádé, fél liter, 1000 forint – Bár az inkább málnaszörp volt, mint limonádé… Oszd meg ezt bejegyzést, hogy eljusson az ismerőseidhez is!

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top