Connect with us

Celebek

Válságba került Rácz Jenő és Gyuricza Dóra házassága

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra a kislányuk, Kamilla születése óta több hangos vitán vannak túl.

A pár most költözött egy másik házba, nem volt stresszmentes számukra az elmúlt időszak. „Emlékszem, a szülés másnapján Jenő azzal állított be, hogy ‘megvan az új házunk, költözünk’. Természetesen együtt választottuk ki, előtte ezerszer átbeszéltük, de abban maradtunk, hogy nem sietjük el sem a házvásárlást, sem a költözést, hiszen épp akkor lett egy kisbabánk. Gondolom, mondanom sem kell, hogy friss anyukaként másra sem vágytam, mint házat felújítani, dobozolni, pakolni…

A férjem rögvest megnyugtatott, nem kell kapkodnunk. Na, de aki egy kicsit is ismeri Jenőt, pontosan tudja, nem a türelem mintaképe” – mondta Rácz Jenő felesége.

Tehát – kis túlzással – ahogy kitettem a lábam a kórházból, elkezdtük az átépítést.Azt szokták mondani, még egy jó házasság is rá tud menni a felújításra, és noha nálunk nem merült fel a válás, mint opció, azért volt, hogy összeszólalkoztunk, és akkor nem finoman fogalmaztam.Nem tudom, miből fakadtak a nagyobb veszekedéseink, az átalakításból vagy a költözésből” – árulta el a Storynak.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top