Connect with us

Egyéb

TikTok-videóban üzent a Top 50-es körözött bűnöző az őt üldöző „kutya rendőröknek”,majd jött a rendőrség aki elfogta őket-Itt a teljes videó

TikTok-videóban üzent a Top 50-es körözött bűnöző az őt üldöző rendőröknek. A 30 éves lengyeltóti férfi azonban hiába próbálta távolról elintézni – ahogy ő fogalmazott – a „kutyákat”, a somogyi egyenruhások inkább a személyes kommunikáció varázsában hittek, ezért felkeresték őt.

A marcali rendőrök rablással és betöréssel is gyanúsítják a férfit, akit testvérével egy időben, november 29-én délelőtt Nemesdéden fogtak el.

A Somogy megyei felderítők, nyomozók és a MEKTA bevetési egység segítségével végrehajtott akció előtt a fivérek még egy népszerű videómegosztó platformra feltöltött videóban üzentek az őket üldöző rendőröknek, örömük azonban nem tartott sokáig.A rendőrkézre került testvérpáros idősebb, az országos körözési listán is szereplő tagja a megalapozott gyanú szerint október elején, 

Nemesdéden egy parkoló autóban várakozó hölgy nyakából próbálta meg kitépni aranyláncát, melynek során ököllel meg is ütötte a nő kulcscsontját.

A rablás kísérletén túl két közeli pince feltörésével elkövetett lopás miatt is kihallgatták az egyenruhások. Az ügy adatai alapján a betöréseket öccsével közösen követte el, ezért a nyomozók – őrizetbe vételük mellett – mindkettőjük letartóztatását kezdeményezték. A testvérek kihallgatásuk alkalmával további vagyon elleni bűncselekmények elkövetését is beismerték – közölte a rendőrség szerdán.

Az elfogásról készült videót itt tudja megtekinteni:

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Egyéb

To Top