Connect with us

Sztori

Szörnyű tragédia! A 86 éves néni a 8. emeletről vetette ki magát! Fény derült a szörnyű titokra! Ezért ugrott a halálba:

Szörnyű tragédia!A 86 éves  néni a 8. emeletről vetette ki magát! Fény derült a szörnyű titokra! Ezért ugrott a halálba: –

Az asszony Zuglóban vetett véget az életének.

Vérfagyasztó jelenetek játszódtak le a Zuglóban található Szentmihályi úton. A 24. hu információi szerint egy idős nő kizuhant egy panellakás nyolcadik emeletéről, majd azonnal szörnyet halt.

Az oldal úgy tudja, hogy az asszonyt nem lökték, szándékosan ugorhatott ki az ablakon.

„néni nem tudta már fizetni abból a kevés nyugdíjából az albérletet, és a betegsége sem javult.Mi próbáltunk segíteni neki, de nagyon büszke asszony volt, soha nem fogadott el pénzbeli javakat, inkább az ételt fogadta el hamarabb. Sajnálom, mert nagyon jó ember volt, ledolgozta az életét. a rendszerváltás után már nem számították be neki azt a sok ledolgozott évet, és azt a sok sok pénzt, amit befizetettek a nyugdíjába. Ezért kapott kevés nyugdíjat, és ezért ment tönkre az élete.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

camlapfotó – Illusztráció

 Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top