Connect with us

Celebek

Szorcsik Vikit rágalmazással és becsületsértéssel vádolják: elfajult a Farm VIP-botrány

Szorcsik Viki és Mischinger Péter viszálya egyre durvább lett a műsorban.

Elmérgesedett a viszony a Farm VIP két játékosa, Szorcsik Viki és Mischinger Péter között. Egyik nagy vitájuk egy kecsketerelős feladat után kerekedett.

Az alábbi jelenetben a színésznő Demcsák Zsuzsának beszél a viszonyukról a többiek előtt. A következőképpen fogalmaz az egykori exatlonossal kapcsolatban:

„amióta nekünk volt egy konfliktusunk, azóta én nem igazán keresem a társaságát. […] Engem olyan szinten megalázott a nőiességemben egy férfi, hogy nekem innentől fogva nincs miről beszélgetni vele. Ezt a hangnemet nem lehet megengedni. Nem lehet azt, hogy ilyen burkolt agresszióval csináljuk végig ezt a játékot és féljünk egymástól. Mert én eljutottam oda, hogy félek ettől az embertől. Attól, hogy akár fizikailag is bántalmazna… Nem akarok innen úgy kimenni, hogy egy vasvilla van a hátamban, mert őt éppen rossz pillanatban kapom el.”

Mischinger Péter szerint mindez Szorcsik Viki szubjektív valósága. A sportoló elismeri, hogy nem elfogadható, hogy felemelte a hangját, de azt nem ismeri el, hogy nőiességében sértette volna meg a színésznőt azzal, hogy rászólt, hogy vegyen vissza.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top