Connect with us

Celebek

Ma 64 éves Friderikusz Sándor ! Születésnapján megrendítő vallomást tett!

Komoly betegség állhat Friderikusz Sándor hirtelen hízásának hátterében. 

A 64 éves műsorvezető márciusban lett munkanélküli – akkor távozott a Music FM-től -, azóta pedig eltűnt a nyilvánosság elől. Nyáron Verebes István könyvbemutatóján láthatták a rajongók, és sokaknak feltűnt, hogy jelentős túlsúlyt szedett fel.Elindította a podcast csatornáját a YOUTUBE-on  Interjúk, portrék, riportok kéthetente, csütörtök este 8 órakor a Facebook-on és a Youtube-csatornákon.

Friderikusz barátjának, Szilágyi Jánosnak bevallotta, nagyon bántja, hogy ennyire megváltozott a teste, de nem csak az evéstől és a mozgáshiánytól hízott meg,írja a ripost.hu

„Nem mondom, van bennem némi lustaság is, de e tekintetben nem vagyok teljesen egészséges. Ezért is gurulok be, amikor valaki odalép hozzám, és megjegyzést tesz arra, hogy felszedtem pár kilót. Eszement bunkóságnak tartom az ilyesmit, mert honnan tudja az illető, milyen baj és küzdelem áll a jelenlegi látvány mögött?” – fakadt ki barátjának.

A betegségéről csak találgatni lehet, nem részletezte azt a vele készült beszélgetéskor a showman. A Borsnak a sztár egyik közeli barátja elmondta, van, hogy Friderikusz napokig el se hagyja a lakását, és olykor azért unalmában is falatozik.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top